Фан Клуб: Интер

Не требаше да го продадеме Балотели, колку и да имаше проблеми со таа лејката... шо знам...

Ja најмногу на форумов бев за негово непродавање, и го бранев во ситуации кога тоа не го заслужуваше, дециден бев дека продажбата на Пирло во минатото во споредба со евентуалната продажба на Балотели ќе е смешка, но сепак, со оглед на Се што направи а и продолжи да прави и во Сити, немаше услови за да го задржат.

Убаво кажа Мурињо, да ме слуша Балотели ќе стане еден од најдобрите напаѓачи во Европа али јебига, самиот на себе си е најголема пречка за еден ден биде класа ипол.

Нас не ни се потребни толку стари играчи како Дрогба и Лампард, двајцата се 33годишни, Снајдер е 27 год, ако се продаде Снајдер тоа треба да биде само за кеш пари, никакви трампи на играчи, и со нив да се земе некоја замена.
Интер има потреба од играчи од 25~28год не пензионери и деца.

Нас не ни се потребни толку стари играчи како Дрогба и Лампард, двајцата се 33годишни, Снајдер е 27 год, ако се продаде Снајдер тоа треба да биде само за кеш пари, никакви трампи на играчи, и со нив да се земе некоја замена.
Интер има потреба од играчи од 25~28год не пензионери и деца.
Па како што стое на морати не му се дават пари ни за млади деца 18-22 год :confused:

Снајдер > Лампард
би биле будали да купат играч кој на 33 години треба да се прилагодува на италијански фудбал(според мене најтежок стил за играње)

Ости тоа туку гледаај челзи -манчестер и види го изразот на Лампард додека седи на клупата,па после ми кажи дека шпекулацијата нема мала логика.Лампард ако продолзи да не игра 1 постава ќе бара да биде продаден.Дрогба не сака да го продолжи договорот и абрамович ќе сака да го искористи тоа и да атакува по снајдер.
379780_10150451918129614_124855544613_8226596_1044406366_n.jpg

Барај ти логика у тие глупи шпекулации.

Лампард требаше да дојде кога беше Мурињо кај нас ама пропадна неговиот трансфер и затоа се свртеа кон Снајдер и не згрешија. Лампард на 33 години да доаѓа кај нас не ни треба баш, нека си остане во Челзи и така е таму долго време, нека стане легенда.

@ Syn Демек за во Манчестер Јунајтед сеа се шпекулира така свежа информација читнав сеа по манчестер јунајтед фан странициве на фб демек изјавил Снајдер :"Сега ми останува само да чекам на понудата на Ферги" по наводната ваква изјава на Снајдер следуваше демант од тренерот на Интер

379780_10150451918129614_124855544613_8226596_1044406366_n.jpg

Барај ти логика у тие глупи шпекулации.
Логиката е во тоа што човекот истакна дека не сака да седи на клупа ск да игра прва постави.Но и да го продават реал ќе го купи.ТАка да батали го

Реал до Лампард стигна, која клупа и средина има, 33годишен ќе земе, што ќе се прлагоди ако се прилагоди 1год и ќе се пензионира.

Добро и Фиго дојде во Интер постар, ама пак..

@ Syn Демек за во Манчестер Јунајтед сеа се шпекулира така свежа информација читнав сеа по манчестер јунајтед фан странициве на фб демек изјавил Снајдер :"Сега ми останува само да чекам на понудата на Ферги" по наводната ваква изјава на Снајдер следуваше демант од тренерот на Интер
Ништо чудно, за летоска бев убеден дека нема да отиде во Јунајтед, сега не, со оглед дека зареди темпо на повреди а и лани изигра просечна сезона, следниов период е последна шанса да се извадат добри пари од него.
Али условот за да он замине е уз пут Интер да има загарантирано неколку добри засилувања за Јануари, инаку пиши пропало за заминување на Снајди, бар не зимоска.
Лампард требаше да дојде кога беше Мурињо кај нас ама пропадна неговиот трансфер и затоа се свртеа кон Снајдер и не згрешија. Лампард на 33 години да доаѓа кај нас не ни треба баш, нека си остане во Челзи и така е таму долго време, нека стане легенда.
Не се свртија кон Снајдер ...
Не не, се свртеа кон Суљомир, Снајди дојде сезона покасно, инаку Снајди и беше прва опција за 10ката тоа лето, и Касано исто беше во комбинација но по неговата изјава дека нема намера да глуми одбранбен фудбалер на терен Мур го батали ... а исто и Липи.

Иначе не беше Суљо лош таа година, напротив, одлично изигра, а го памтам и мојот пост од таа сезона, кога играа со Наоли гости и загубија ( оној Залајета ноќна мора им беше ) знам пишав на темава, '' се осети неиграњето на Дејо и Мунтари '' ... true story.

Али наредната сезона, шта речи.
Постеше, и по постот непрепознатлив, анти-фудбалер, до ден денешен.
Единственото објаснување за тоа зашто го игра лузеров е да налета на некаков интерес и да го ишутираат во Јануари, друга логика зашто добива шанси ја не гледам.

Логиката е во тоа што човекот истакна дека не сака да седи на клупа ск да игра прва постави.Но и да го продават реал ќе го купи.ТАка да батали го

"I want to play and I'm at my best when I play, but now I'm in and out. I'm 33 - I understand that - but I want to keep playing

.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom