Балканска еБанка

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување
технички жими .!. ов. се вадат демек технички проблеми. - можат да дадат утешно барем некоја добра реприза
И ја тоа викам, барем реприза да дадат кога веќе со душа ги чекам цел ден. Таман мислев да заспијам со нив:). Завитлаваат, нека си го јадат газот, ќе си ја слушам на јутуб.

технички жими .!. ов. се вадат демек технички проблеми. - можат да дадат утешно барем некоја добра реприза

не лажат, сабајле имаа исто проблеми, немаше радио. ко одев на факс бев приморан да слушам канал 77

викторе кажи кола

КО-ЛА

Ај си знам.

Им го украдија хадето.

Докторот долета со хеликоптер, за да пуштат реприза на емисијата со Сабрина.

До кога бре со репризи, врска немаат веќе ја претераа #mkfail

конечно после 2 3 недели па да слушнеме нешо...

Зошто пак нема Балканска ебанка и дали ќе има или толку беше?И зошто го немаше докторот?Што е работата?

Не,Викса сега води Вајпаут на Сител.

А затоа он беше толку за Владата пред избори, па дури трубеше и на Балканса Е-Банка и види богати сеа е водител на емисија која оди на провладин медиум.

Ц, ц, ц.. саде продадени задници. Ни Викса не е тоа што беше. Имам и друг муабет за него, ама ај не ми се збори за тоа.

А затоа он беше толку за Владата пред избори, па дури трубеше и на Балканса Е-Банка и види богати сеа е водител на емисија која оди на провладин медиум.

Ц, ц, ц.. саде продадени задници. Ни Викса не е тоа што беше. Имам и друг муабет за него, ама ај не ми се збори за тоа.
Епа сега,може сфати човекот која е про-македонски ориентирана власт затоа решил да ги поддржи. :P

Вечер ќе гостува кај Жаре,гледај може ќе објасни што како.

П.С. Кажи го муабетот ако е за кажување. ;)

П.С. Кажи го муабетот ако е за кажување. ;)

Не е баш за кажување, оти ќе испадне го напаѓам, а он не е тука да се брани, што делува педерски.

Само едно ќе кажам испадна голем педер. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom