Вашата космичка смрт

• Креатор на темата Креатор на темата Mar-Teen
  • Време на започнување Време на започнување

Еве некои од понудените опции:

• Умирање од радијацијата на супернова експлозија (или Сонцето)

Гласови: 4 6,7%
  • Вшмукување од Црната Дупка

Гласови: 21 35,0%
  • Смрт од страна на вештачката интелигенција (Терминатор)

Гласови: 2 3,3%
  • Ерупција на вулкан

Гласови: 0 0,0%
  • Астероид

Гласови: 2 3,3%
  • Нуклеарна Војна

Гласови: 10 16,7%
  • Глобална чума/пандемија

Гласови: 3 5,0%
  • Смрт предизвикана од глобалното затоплување

Гласови: 3 5,0%
  • Смрт од вонземјани

Гласови: 15 25,0%

• Вкупно гласачи
    60
Избрав смрт од вештачка интелегенција.
Правосмукалката се обидов да ја унапредам сама да собира отпадоци низ куќата.Автоматски да се уклучува и да го лоцира местото на отпадоците/ѓубрето.Јас си идам дома кај 12 ноќта земам кикиритки,пиво и седнувам пред ТВ, јадам кикиртики тоа лушпите намене сето исптурени , јас заспивам правосмукалкава се активира и ми ја собра глата... и така немав воздух за дишење и траги-бизарна смрт....

I for one am greeting our new AI overlords.

Смрт од нуклеарна војна, само треба да се надева човек дека ќе биде во близина на бомбата, инаку ќе умираш со недели од радијацијата.

Избрав да ме вшумкне црната дупка, само ако не се умира од тоа...? o_O

Ја би ванземска смрт, онака славно прв и последен пат светот обединет заедно, се пуцаш со луди ванземци :)

Коа би бирал ваква смрт дефинитивно би сакал тој процес да трае милисекунда. Се разложува земјава на 989086935865768970898908 атоми, сосе неа и ние и крај.

Ја избрав глобална чума, нешто у стил крај на светот и после следи The New Begining а преживеаните по некое време ги стрефила чума па и тие умираат еден по еден :D

SeoAlienAvatarTwitter.jpg

Мислев дека ми е другарче..а тој ме изеде. :( :(

Само нека биде брза смртта, не да се мачам како Македонија во транзиција...

Ја би да умрам од љубов. Ако ништо друго, барем среќна.
Нема таква опција. Љубов-мубов на темата соодветна за тоа. Ако мислиш љубов кон вонземјани би можело да се прифати :cautious:
Инаку јас уште не гласав. Да размислам и ќе кажам. Некако црна дупка и вонземјани ми се интересни опции. И би сакал последен да умрам. Прво цел свет па после јас - онака би бил среќен да видам како некои луѓе умираат пред мене

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom