Ел Класико: Реал Мадрид - Барселона (1:3)

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    308
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 јули 2009
Мислења
340
Поени од реакции
395
Ма какви нерви, какви бакрачи. Имам ја јаки нерви тешко попуштаат;)
Туку напнаа веќе:) И ај што напнаа, сфаќам победиле, честито нека им е, ама бре готово, све заборавија. Па цел свет збори дека на секоја втора утакмица имаат судиска помош и сега наудрени ќе се правиме, пази богати победила Барса на Ел Класико и толку веќе, не се ни глумци,ни ништо. Ма глумци со тапија сви до еден.

И да тркнав до вашиот фан клуб и само се уверив во она што го мислев.

ПС - 1-не сум дечко! 2- Да, добра сум ;)

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Не тркна,не лажи.Ако си тркналА ќе видише како се одвиваа работите пред 22.00,или пак си тркналА или не сакаш да видиш како беа работите ( иако имаш таму да читаш самобендисани постови цел ден,така да не иди да губиш време).
Не си дечко ? Хмм навиваш за Роналдо а ? епа жал ми е....

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
Туку напнаа веќе:) И ај што напнаа, сфаќам победиле, честито нека им е, ама бре готово, све заборавија. Па цел свет збори дека на секоја втора утакмица имаат судиска помош и сега наудрени ќе се правиме, пази богати победила Барса на Ел Класико и толку веќе, не се ни глумци,ни ништо. Ма глумци со тапија сви до еден.

toa objasnuva se

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

И јас напраив еднаш ваква утка....:pos: ептен незгодно ми падна.....

Член од
2 јули 2009
Мислења
340
Поени од реакции
395
Не си дечко ? Хмм навиваш за Роналдо а ? епа жал ми е....
Абе ја женско да навивам и да се палам на Роналдо има логика. Нормално е. Мада не е така, ама ај.
Ама вие бре машки да се палите на Меси или на Буске, е тоа веќе не е нормално.
ПС - не се палете веднаш и не го сваќајте секој коментар дека е со лоша намера пишан. Чисто малку да растеретиме од бош муабетите кои вртат по форуми и по фејсбук;)

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363

Тогаш What Da Fuck бараш овде, како шо ние не се разбираме во шминки, вие така не се разбирате од фудбал....и ај гитла

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Јас да бев фан на Реал ќе ќутев и ќе си чекав подобри времиња. Немаше ни на крај памет да ми текне да зборувам дека играчите на Барселона биле глумци, дека нивното ни Тарантино не би го изрежирал.
Не за друго, повеќе ќе ме болеше ако мојот тим на секое го пушеше од склоп на актери.
Замисли твојот прејак, прејак тим да губи од:
Том Круз, Морган Фримен, Тимоти Далтон (C), Џон Кјузак, Ди Каприо, Џејсон Статам, Реј Лиота, Едвард Нортон, Мајкл Џ. Фокс, Николас Кејџ и Џони Деп.
Ќе се молев да губат од момци ко Меси.
Пошо не е грев да изгубиш од Барселона бре! бар тоа утешно нека ви е!

:icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Барса е најдобриот тим склопен последниве децении, треба сите дечиња да сте среќни шо живееме во овој период.
.
Иако сакав да победи Реал Мадрид и ми се зголемија надежите по голот на Бензема сепак реално победи подобриот и помоќниот клуб...иначе ова што го напиша Боби сакам да му го кажам на многумина тука што имаат набиено комплекс од Барселона и што не сакаат да признаат и што мислат дека судиите се факторот за нивните успеси.....и не само што Месси е многу подобар играч од Роналдо туку и има повеќе мадиња од него...+ Иниеста човекот за големи натпревари:cuc::cuc::cuc::cuc:....вистинска легенда!..то е то заслужена победа на Барселона и сега трката за титулата ќе биди поинтересна:D

Член од
2 јули 2009
Мислења
340
Поени од реакции
395
Тогаш What Da Fuck бараш овде, како шо ние не се разбираме во шминки, вие така не се разбирате од фудбал....и ај гитла
Ај прво прочитај малку бон тон, за да научиш како се зборува со девојка. И како второ преиспитај се во кој век живееш, зошто некако ко залутан во времето ми делуваш. Ејјјј 21 век - век во кој и машките се шминкаат и женските гледаат фудбал.
И молам наредниот пост без нервози:)

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Ова беше најслабата партија на Роналдо што сум ја видел. Како очекуваш тимот да победи во ваков меч, кога главниот “херој“ нигде го нема. Да беше било кој друг играч, уште на полувреме ќе беше сменет.

Ова беше можеби одлучувачката утакмица оваа сезона. Чим на Бернабе не успеаа Реал да земат ни бод, во ситуација кога тие се лидери и имаат помал притисок врз нив, не верувам дека на гости ќе успеат да сменат нешто.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Ај прво прочитај малку бон тон, за да научиш како се зборува со девојка. И како второ преиспитај се во кој век живееш, зошто некако ко залутан во времето ми делуваш. Ејјјј 21 век - век во кој и машките се шминкаат и женските гледаат фудбал.
И молам наредниот пост без нервози:)
јесте дека има машки кои се шминкаат и женски кои гледаат фудбал. вие гледате, а неможе да ми се праете стручњаци тука кога гледате фудбал од вчера

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
јесте дека има машки кои се шминкаат и женски кои гледаат фудбал. вие гледате, а неможе да ми се праете стручњаци тука кога гледате фудбал од вчера
Добро бе, кој ви е проблемот на вас "фановите" на Барса, ви тепаше тимот во најбитната утакмица во полусезоната, не само што тепаше, него и камбек направи....

А ти се препуцаваш со девојче, БарсаНамул во првиот пост ги повикува "дегените" од Реал...кој ви е проблемот, што се замарате со глупости на таков голем ден, место да се радувате?

Него, онтопик, мислам дека постот на Син најубаво ја долови ситуацијата - само ај кој да го чита во река од постови кои како да искочиле од кафански муабети меѓу пијани луѓе...Мурињо може да "плаче" дека не е негова вина, ама не треба Барса да ја обвинува, туку треба во својот двор да погледне.
Денес напаѓачите на Реал не си ја завршија својата работа (и мислам дека кога веќе беше 1-3, требаше во 85-та за инат да го извади Роналдо, да му покаже дека такви глупости не се толерираат), одбраната па, уште покатастрофална. Миговите каде што Меси, Санчез и Иниеста требаше да "проаѓаат со полиција", овие си ги претрчуваа Рамос, Пепе и Контреао како мали дечиња.

Ако ги гледаме првите 10тина минути од утакмицата, можеби и зашто Барса беа во шок од голот, но Реал доминираше и играше пресинг врз сите играчи на Барселона, како што треба. Е после што се случи, не треба да се прашуваме ние, него Мурињо и компанија. Дотогаш, само уште еден фејл обид да се победи Барса, која и без многу замарање си го исплеска Реал уште еднаш. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom