Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ne tuku jas ne sum samzivnik koj fudbal gleda sam.Se znae kaj se gleda u kafic so drustvo da ima atmostvera ti sugurno dodeka bese na fb na drug link go sledese derbivo zatoa vaka si informiran bravo cestitkiДа да биди сигурен ...и шо вака касниш досега титаник да не го гледаше![]()
Грд фудбал денеска, толку ќе коментирам.
Ел Класико почна да станува многу врева за ништо.
Не зборувам за грубост, туку за квалитетот на фудбалот.ne pa ubavi bea tie so KO edni so drugi. Bas deneska vidov nesto neverovatno a toa bese korektnost, kako strucen stab vs strucen stab, taka i igracite megu sebe, sto mnogu mi ostavi vpecatok. Kolku i da go mrazam Mou, zastana do Vilanova i mu podade raka. Toa e dobro nesto za fudbalot, i opsto ljubitelite na fudbalot
Не зборувам за грубост, туку за квалитетот на фудбалот.
Барса беше под-просечна во првото полувреме, а заврши 1-1 затоа што и Реал Мадрид беа под-просечни и затоа што К. Роналдо е кретен кој не знае да игра во големите утакмици.
А коментаторон на Алфа кажуваше како ова е најдобриот натпревар на светот, бла бла бла, најдобрите играчи бла бла бла.
На Арсенал-Евертон беше постигнат гол подобар од било кој гол на последниве 10 Ел Класика.Појак натпревар беше Арсенал-Евертон....
Иначе честито победа каталончиња,ги казнивте нашите промаршувања и тоа е тоа. Се гледаме на кампон ваш.
Поздрав
1-3 .. иако навивам за Реал..
Сеуште не се подготвени за да се соочат со Барселона, не додека си ја врати формата Шахин и да фати прв состав.
Ти прв почна со 2007.Ми можиш нешто !?
Гледај оваа година и ќути , оти никој не те прашува како си бил , туку како си![]()