Замислете да појдеше Валенсија во Реал кога го бараа уште кога играше во Виган, што ќе правевме
Руни со 160 гола се проби во топ 10 стрелци за Манчестер Јунајтед, пред него е Гигси со 161. Мислам дека треба да заборават на тоа Џонс да игра во одбрана, човекот има корпулентна градба, вградено нитро, тешко е да се запре и има само 19 години. Што значи има уште доста простор за напредување. Керик и Џонс сакам да ги гледам во централниот дел, но може и Џонс со Клеверли кога ќе се врати. Како и да е, Керик оваа сезона игра одлично во споредба со изминатата. Исто така според мене треба доста да се форсира Фраерс по бековската позиција на Евра чисто да му се докаже дека не е незаменлив. Сега ни следуваат две гостувања, против КПР и против Фулам кои се надевам дека ќе ги победиме а и мораме. Па и да видиме комшиките наши како се справуваат со притисокот ако им дишеме во врат GGMU!
Честито победа. Конечно се виде дека има желба за играње и за докажување. Валенсија по натпреваров се надевам дека си има загарантирано место на десната страна одличен натпревар според мене МОТМ. Фил Џонс ѕвер ни самиот незане само колку топки пресече а и на моменти добро организираше и игра. Руни и Нани одлични, значи кога на нив двајца им е денот тогаш и на Манчестер е. Одличен натпревар имаа и играчите од одбраната. Се на се сите изиграа на ниво само да продолжат така.
GGMU!
Денеска мислев ќе напрај некој кикс Еванс , да подрдорев овде ама ништо од планот
Еванс денеска значи беше играчиште!Џонс и тој пустиот да му е*ам волот и тој трчаше се трудеше,госпо грев ќе ми пиши да речам дека не изигра добро .Се на се, се гледа Фергусон фрлил некоја копачка и се разиграле, браво добра игра , а и то Фраерс добар беше ко за прва утакмица во Премиер лига. GGMU!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.