Од што се плашат мажите?

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
абе..не кажав да го измисли ти..него реков дека е глупост..а иначе видов и сајт и се...и тие таму измислиле некој ствари..пошто немале сигурно што да прават од досада..:D
Абе сеа и ти...за некој ќе се фати нешто точно ;) Не негирај ти одма све:rolleyes:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Очекувам искрени одговори. Кои се вашите скриени стравови за време на сексуален однос?
Откриени се неколку фобии кои повеќето мажи ги имаат:

1. Прво и најчесто- несакана бременост.
2. Да и се биде прв на девојката. Дури 70% признале дека ова е нивниот страв. Врежаното мислење дека мажите сакаат да одземаат невиност на девојките е мит.
3.Страв тоа да не биде спореден со бившиот партнер или парнери. Инако ова им се мота во главите на 68% мажи за време на сексуален однос.
4. на 46% им е страв дека нема да успеат сексуално да ја задоволат партнерката.
5. 36% од мажите се неспремни да испробаат нешто ново во кревет. Дури една третина од мажите се конзервативци, не спремни да експериментираат.
1. Пробувам секогаш да внимавам од ова се плашам да.
2.Тешка глупост ова важело во некој други времиња каде морало да се чува невиноста ако не враќањето дома било голема дамка за угледот на семејството
3.Секоја жена споредува но само некоја директна тоа би го кажала во фаца ,повеќе го користат како оружје против егото кај машките
4.Со овие мисли во време на односи секако дека ќе има фаил затоа опуштенооо
5.Без експерименти ништо не правиме.

Се плашам од лицемерие и лажната насмевка.

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
Абе сеа и ти...за некој ќе се фати нешто точно ;) Не негирај ти одма све:rolleyes:

за некој да..можно е..се зависи од човекот и карактерот..но што се однесува за мене..ова е глупост..:D...другите нека си кажат од што се плашат..:)

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Ова се извадоци од истражување околу стравот на машките...Па погледајте овде во оригинална верзија со образложувања а јас подолу ги наброив преведoв главните точки:

1.Стравуваат - дали можам да направам доволно пари? Не верувам дека е ова некој голем страв,бар за мене не е. Би сакал да заработувам што повеќе,но не ми е страв дека нема да заработам доволно. (уствари што се мисли под доволно,пари да издржаваш неколку спонзоруши или пари фамилијата да можеш да си ја обезбедиш)
2.Опсесијата - дали сум ти најдобриот што досега си го имала(во кревет)? Не е некоја опсесија....... не дека не би сакал секој да и биде на женската најдобриот у кревет,али не е најбитно
3.Стравуваат - дали кога ќе остарам ќе имам пивски стомак и моето торзо ке биде непривлечно за жените? Страв ?? Не............. нормално дека не би сакал до земја стомак да пуштам,но страв од тоа немам.На крајот сите кога ќе подостарат пуштаат стомак......Најголем дел од мажите не ни имаат плочици или рамен стомак ни како млади,а не па на стари години за тоа да се секираат.
4.Вознемиреност - што со влакната на телото? За кого како,некој му се опсесија и цел се прави тасма,друг го заболе што има повеќе влакна на грбот него на косата.
5.Вознемиреност - дали имам се што е потребно за да бидам добар татко? Не сум дошол во ситуација да се преиспитам за тоа.Не ни мислам на тоа,јеботе 19,5 години имам рано ми е уште да мислам за такви ствари.Сепак нормално е некој пред да стане родител да се праша себе си тоа.Не е мала работа да имаше дете,верувам дека и жените си го поставуваат истото прашање.
6.Вознемиреност - како ми иде на работа?(во врска со статусот на работно место) Што знам,и овде кој како.Секој сака да е поуспешен во работата и мажи и жени иаку кај мажите е малце поголем притисокот бидејќи се очекува повеќе да заработат.
7.Опсесијата - дали сум сеуште кул?
8.Страв - дали ке оќелавам, ми опадне косата? Е овде мора да признаам дека тоа ме загрижува.Не е најдоброто нешто да спознаеш дека оќелавуваш.Сепак подобро е со коса........кој сака да изгледа како Шабан Шаулиќ ?
9.Опсесијата - Како стојам(ранк) на интернет?(социјалните мрежи, форуми да оставам што подобар впечаток за себе) Не го сакаат тоа сите,што подобар впечаток за себе,подобар статус ? Некој повеќе се замара со тоа,некој помалку,но на крајот сите сакаат да бидат некој и нешто........

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.055
Поени од реакции
24.901
Не знам за други ќе си кажам за мене. Од женско се може да се очекува и ретко што може да ме изненади. Ме плаши само ситуација кога се е во ред. Онака проаѓа некој икс период-не ме напнува, не ми се меша во неповрзаниот со неа приватен живот, памти што ќе и кажам, знае да се надоврзе на муабет, се труди во кревет, не се обидува да ме лаже, да ми ѕирне во новчаник, манипулира за свои цели, не хистериша, не се препичава, едноставно се е во ред. Таквите најмногу ме плашат.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Не знам за други ќе си кажам за мене. Од женско се може да се очекува и ретко што може да ме изненади. Ме плаши само ситуација кога се е во ред. Онака проаѓа некој икс период-не ме напнува, не ми се меша во неповрзаниот со неа приватен живот, памти што ќе и кажам, знае да се надоврзе на муабет, се труди во кревет, не се обидува да ме лаже, да ми ѕирне во новчаник, манипулира за свои цели, не хистериша, не се препичава, едноставно се е во ред. Таквите најмногу ме плашат.
Хахахаха, ме насмеа... зошто се плашиш од ова, нели ваква врска секој посакува?

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.055
Поени од реакции
24.901
Хахахаха, ме насмеа... зошто се плашиш од ова, нели ваква врска секој посакува?
Затоа што не е опасно очигледното, или нешто што е аматерски скриено. Повеќе се пазам од професионализам и неочекувана опасност.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Од ништо не се плашам јас бе, е сега можи малку несигурност ама ретко :icon_lol:.

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Затоа што не е опасно очигледното, или нешто што е аматерски скриено. Повеќе се пазам од професионализам и неочекувана опасност.
Паметно...
Пошо се’ ќе е супер, додека не си ги покаже жената „роговите“... како оваа на линков http://crimezzz.net/serialkillers/A/AMBROSE_lyda_catherine.php
:D

Член од
13 ноември 2010
Мислења
242
Поени од реакции
57
Од се‘! Плачковци се невидени :) имав еден што се плашеше од пајаци, па морав јас да ги тепам :) хаха.
Мислам дека мажите се многу поплашливи од жените. Да не не‘ изгубат, да не испаднат „помалку мажи“, се плашат кога ќе кивнат (читај леле мртов болен сум, умирам ) и сл. А сепак се посилен пол... :)
Па викни ме мене , јас ќе ги тепаm пајаците :)

Член од
9 јануари 2008
Мислења
168
Поени од реакции
207
Не ми траба помош мене за тепање пајаци :) да те пратам кај оној што му ги тепав јас? :P

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Жени- мажите не се плашат, само глумат страф за да не биде монотоно во светот, и да се прошири зборот фобија

Kajgana Shop

На врв Bottom