Од што се плашат мажите?

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Од се‘! Плачковци се невидени :) имав еден што се плашеше од пајаци, па морав јас да ги тепам :) хаха.
Мислам дека мажите се многу поплашливи од жените. Да не не‘ изгубат, да не испаднат „помалку мажи“, се плашат кога ќе кивнат (читај леле мртов болен сум, умирам ) и сл. А сепак се посилен пол... :)
Сигурна си дека беше маж?

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Две дефинирани и две своеглави личности се сосема ралзични моменти. Застапуваш теза дека маж се плаши од своеглава жена, а јас ти кажувам дека и жена се плаши од своеглава жена пошто со таков карактер нема разбирачка. Терминот "своеглавост" не оди во прилог на жена од која на мажот му се тресе нешто.
И уште нешто, ич не е грев ако одбереш другарка со поинакви интереси од твоите, напротив, предизвик е да си го покажеш нивото на дефинираност. Во овој случај своеглавоста се остава дома, под перница.
Добро Betty Boop ти си имаш некое твое гледиште на нештата.....Моето останува на тоа погоре што пишував во постовите....Секој различно гледа и перцепира;)
Не е тема - анализа на дефинирани девојки;)

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
ма ако си прав маж нема од што да се плашиш..ебаго...ќе си малтретираш мозокот со непотребни работи..страв од ова страв од она..живеј си без страв и уживај...

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Нема врска што зборувате жени. Вие зборувате за фобија од некакви работи то не е за мажите туку индивидуално за секого. Мажите се појак пол и помалку се плашат во однос на жените побрзо ги искусуваат стравовите и завземаат став дека се посилни. Уште од мали сами се тренираат да бидат fear factor кандидати и доколку еден е плашлив другарите го зафркаваат и тој зајакнува, додека кај жените е спротивно ако се плаши од нешто другарките ја тешат.И не за џабе се рекло кога се плашиш од несто немаѓ та*аци!!!

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Ова се извадоци од истражување околу стравот на машките...Па погледајте овде во оригинална верзија со образложувања а јас подолу ги наброив преведoв главните точки:

1.Стравуваат - дали можам да направам доволно пари?
2.Опсесијата - дали сум ти најдобриот што досега си го имала(во кревет)?
3.Стравуваат - дали кога ќе остарам ќе имам пивски стомак и моето торзо ке биде непривлечно за жените?
4.Вознемиреност - што со влакната на телото?
5.Вознемиреност - дали имам се што е потребно за да бидам добар татко?
6.Вознемиреност - како ми иде на работа?(во врска со статусот на работно место)
7.Опсесијата - дали сум сеуште кул?
8.Страв - дали ке оќелавам, ми опадне косата?
9.Опсесијата - Како стојам(ранк) на интернет?(социјалните мрежи, форуми да оставам што подобар впечаток за себе)

А

Антоние

Гостин
Не знам од што највеќе се плашат мажите но знам од што највеќе се плашат жените.

Се плашат да не останат стара мома.
Се плашат дека никогаш нема да осетат љубов.
Се плашат дека никогаш нема да запознаат вистински љубовник.

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
Ова се извадоци од истражување околу стравот на машките...Па погледајте овде во оригинална верзија со образложувања а јас подолу ги наброив преведoв главните точки:

1.Стравуваат - дали можам да направам доволно пари?
2.Опсесијата - дали сум ти најдобриот што досега си го имала(во кревет)?
3.Стравуваат - дали кога ќе остарам ќе имам пивски стомак и моето торзо ке биде непривлечно за жените?
4.Вознемиреност - што со влакната на телото?
5.Вознемиреност - дали имам се што е потребно за да бидам добар татко?
6.Вознемиреност - како ми иде на работа?(во врска со статусот на работно место)
7.Опсесијата - дали сум сеуште кул?
8.Страв - дали ке оќелавам, ми опадне косата?
9.Опсесијата - Како стојам(ранк) на интернет?(социјалните мрежи, форуми да оставам што подобар впечаток за себе)

хахаха..ова не да нема врска...поголема глупост немав прочитено досега...:pos:

Член од
14 септември 2011
Мислења
577
Поени од реакции
179
не го измислив јас....виде сајт?:)

абе..не кажав да го измисли ти..него реков дека е глупост..а иначе видов и сајт и се...и тие таму измислиле некој ствари..пошто немале сигурно што да прават од досада..:D

Kajgana Shop

На врв Bottom