Фан Клуб: Реал Мадрид

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Не знам ни јас што сакам.. Од една страна сакам да испаднеме со дефанзивна формација со 3 DM, затоа што со таа формација видовме дека Барселона нема многу простор за игра и нема да може да ја развијат нивната препознатлива игра.. Како и да е во 90 ќе создадеме 2-3 добри шанси., како што беше во купот. Али сепак еден случаен гол на Барселона и цела таа концепција паѓа во вода. Не знам на каков друг начин ќе можеме да им дадеме гол освен како што кажав контра, и по некој слободен удар на Роналдо..
Исто со таа формација видовме против Валенсија не е тоа нападот на кој се навикнавме, и како што кажа ако Барселона дадат први гол тешко ќе биде со таа формација која нема креативност ... најдобро оружје е нападот, тоа треба против Барселона, кога Валенсија можеше жестоко да ја напаѓа и да не и ја дозволи нејзината игра зошто и Реал да не го прави истото o_O

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.487
Од пресот на Каранка:

We know all the systems Barça may use and are working on it.
We've designed our tactics to win

Овие две реченици влеваат голема самодоверба. Можеме да расправеме за тактиката 2 дена, дали треба да се игра на контра или да се обидеме да им ја одземеме топката, но Мурињо најдобро знае за што е за што не е овој тим способен. Како тој ќе одлучи така ќе биде. Јас се надевам дека добро ќе одлучи и ќе го порази својот колега на спротивната страна, и со тоа ќе им донесе радост на навивачите на Реал низ целиот свет.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

еее старо дртало бе... ем куче место ирвас, ем ова другово...

инаку, ви ставам вакви работи оти многу рано сте се засекирале, чекајте бар до утре...

keep calm and trust in Madrid... :)

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Ако биде 4-3-3 во никој случај не треба Ди Мариа на клупа, Озил е во послаба форма, а и знаеме кој е најдобар асистент оваа сезона .. и пред се добар спринтер

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Епа вака момци и по некоја случајна Девојка.:)
Мислам дека е време да покаже Реал кој е владетел во Шпанија.Ама ние како фанови на Реал да не се залетуваме и залажуваме дека фарса е послаба.Они останаа истата екипа надополнети со добри засилувања кои можат да создадат доста проблеми на Пепе и компанија.
За тактиката мислам дека знаат само Мурињо и Каранка и никој друг,се друго е обична шпекулација.Али ако се прашувам јас,треба да се излезе со стандарт формација,само место Озил да игра Кака зошто е време на едно вакво дерби да покаже кој е и зашто се дадени тие пари за него.
За напред мислам дека би бил покорисен Бензема,бидејќи игра повеќе со топка и доста
добро комбинира со Роналдо,али ништо не се знае.
Кључот на победата е во средниот ред,ако се справат таму,и не им дозволат да ја играат нивната препознатлива игра,мислам дека шансите за победа се големи.
Така да јас се надевам на победа,ама нема да се разочарам и ако не биде поволен резултатот за нас,сепак ние имаме предност од 3 бода и утакмица помалце.:)

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892

Среќен Роденден Пипита, жив здрав без повреди, да се надеваме ќе прославеш на најдобар можен начин.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Така да јас се надевам на победа,ама нема да се разочарам и ако не биде поволен резултатот за нас,сепак ние имаме предност од 3 бода и утакмица помалце.:)
Имаме предност но со пораз ќе имаме исто бодови со натпревар помалку

Kajgana Shop

На врв Bottom