Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
али ипак у гетафе беше бољиА зашто да не,кога до сега има изиграно солидни утакмици,и давано голови.
А зашто да не,кога до сега има изиграно солидни утакмици,и давано голови.
а зошто што му фали на калехон?? си го покажа својот талент момчето во ЛШ и се согласувам дека е 5 за на клупа иако сеуште е далеку од првиот состав на зашто е слаб туку зашто конкуренција му се Кристијано и Ди МаријаА ти, сериозно ова ?
![]()
Муабетот беше за тоа кога играше во Гетафе ....а зошто што му фали на калехон?? си го покажа својот талент момчето во ЛШ и се согласувам дека е 5 за на клупа иако сеуште е далеку од првиот состав на зашто е слаб туку зашто конкуренција му се Кристијано и Ди Марија
Не знам ни јас што сакам.. Од една страна сакам да испаднеме со дефанзивна формација со 3 DM, затоа што со таа формација видовме дека Барселона нема многу простор за игра и нема да може да ја развијат нивната препознатлива игра.. Како и да е во 90 ќе создадеме 2-3 добри шанси., како што беше во купот. Али сепак еден случаен гол на Барселона и цела таа концепција паѓа во вода. Не знам на каков друг начин ќе можеме да им дадеме гол освен како што кажав контра, и по некој слободен удар на Роналдо..
Од друга страна пак сакам да испаднеме со стандарната офанзивна формација, сакам да ги нападнеме од старт, да им извршиме силен пресинг, докажавме дека можеме со таа формација. Дефанзивната формација ќе значи дека Мурињо е задоволен со реми, али јас тоа не го сакам, сакам победа, сакам одмазда, сакам до наредното Класико да ги оставиме 15 бода зад нас, а ако го добиеме овој натпревар не ни се сомневам дека така ќе биде.
Во секој случај, верувам дека Мурињо има рецепт за нив. А ова е и еден друг Реал, Реал кој верува во себе и во своите можности.
Ваква нервоза никогаш не ме пукала, дури ни пред минатогодишното полуфинале.. Воглавно, цврсто верувам во победа.