Фан Клуб: Интер

Хахаха ти нема рамен најсериозно, стана легенда на фан клубов :)
--- надополнето: Dec 9, 2011 3:46 PM ---
Иначе Снајдер, Маикон, Форлан... Ќе игра некој од овие утре или?
Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni.
Difensori: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 37 Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo.
Centrocampisti: 8 Thiago Motta, 11 Ricardo Alvarez, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 29 Coutinho, 77 Sulley Muntari.
Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, 30 Luc Castaignos.

Според фцинтер њуз повикани се овие...
Значи, само Маикон и Лусио се вракаат од повреда.

Farfan od werder ke bide iznenaduvanjeto na zima :)
--- надополнето: Dec 9, 2011 3:53 PM ---
ostvari u shalke igra
ја мислам дека ќе не изненади со курањи , денилсон , жардел или паулета или бобо виери

ја мислам дека ќе не изненади со курањи , денилсон , жардел или паулета или бобо виери
Море бес заебанции али овие на интерњус по цели денови постират линкови од тоа како Давид Виља е големиот трансфер кој го приредува морати.И јас сум досаден овде со шпекулации али тие на фб го надминаа и мојот лимит.Па да видиме дали ќе биде Виља или некој си скапан играч

Станкович,Киву повредени немаа да ги гледам во игра.
Ама може пак лузерон да го стави Мунтари во игра.

Ако излезе со Камби, Мота и Рики у среден ред и Кутињо позади Зарате и Пацо тогаш ќе ја тепаме Фиорентина, ама ако направи некоја глупост и пак ги стави Пацини и Милито од прва минута ќе изгубиме гарант.

Море бес заебанции али овие на интерњус по цели денови постират линкови од тоа како Давид Виља е големиот трансфер кој го приредува морати.И јас сум досаден овде со шпекулации али тие на фб го надминаа и мојот лимит.Па да видиме дали ќе биде Виља или некој си скапан играч

искрено мислиш од досега виденово дека стварно би го земале давид виља ? најзвучно име што имаме какви такви (минимални) да го донесеме е дрогба ако се согласи секако на плата под 2 мил. и да не игра во ЛШ. иначе претпоставувам дека ќе завршиме со скелото кучка и хуан.
е сега зашто морати нејќе и да троши и прави експерименти ние може да нагаѓаме тука ... јас лично се надевам дека штеди за меси/роналдо + геце и видиќ :pos: :pos::pos:

искрено мислиш од досега виденово дека стварно би го земале давид виља ? најзвучно име што имаме какви такви (минимални) да го донесеме е дрогба ако се согласи секако на плата под 2 мил. и да не игра во ЛШ. иначе претпоставувам дека ќе завршиме со скелото кучка и хуан.
е сега зашто морати нејќе и да троши и прави експерименти ние може да нагаѓаме тука ... јас лично се надевам дека штеди за меси/роналдо + геце и видиќ :pos: :pos::pos:
Па на фб кога ида погледнам од интењус објавуват као демек давид виља е големото божиќно изненадување на морати за фановите.Као демек ќе го купи и на крајта ќе се задоволиме со иличич и кучка.А неверувам дека за хуан ќе даде 20-30 милиони како што барат.

^ И ти не веруваш Хуан дека ќе дојде ,а веруваш Виља дека ќе дојде o_O

Од кај тоа 30 за Хуан? Се вртеа суми од 5-6 милиони...

Ако земаме играч од Барса тоа може да биде само Афелај. Ке ја подобри креативноста во средниот ред а цената ке биде многу ниска со оглед на тоа дека нема заиграно за Барса, а ако не се лажам има 23-4 години.

Од кај тоа 30 за Хуан? Се вртеа суми од 5-6 милиони...

Ако земаме играч од Барса тоа може да биде само Афелај. Ке ја подобри креативноста во средниот ред а цената ке биде многу ниска со оглед на тоа дека нема заиграно за Барса, а ако не се лажам има 23-4 години.
ПОвреден е Афелај затоа не игра, можно е да го пропушти и Европското.

ПОвреден е Афелај затоа не игра, можно е да го пропушти и Европското.
Брат, во конкуренција на Меси, Санчез, Педро, Ињеста и да не е повреден не знам на која позиција ке игра. Афелај е офанзивен играч од срден ред, покрива неколку позиции ама во Барса на тие позиции има огромна конкуренција.

Брат, во конкуренција на Меси, Санчез, Педро, Ињеста и да не е повреден не знам на која позиција ке игра. Афелај е офанзивен играч од срден ред, покрива неколку позиции ама во Барса на тие позиции има огромна конкуренција.
Во таа конкуренција ништо чудно да си замине,и тука би ни била анс шансата да го купиме.

Раниери: „Треба да целиме високо...“

- Досега само Пацини го разбра.

И Милито!

Во таа конкуренција ништо чудно да си замине,и тука би ни била анс шансата да го купиме.

И Милито!

Нејќам да провоцирам само сакав да се нашалам пошто стварно е смешно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom