Фан Клуб: Јувентус

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
Овие Болоња црногорци да не се случајно? Само за лежење ги бива:pos:
тие договорени на пиење ама Раџи ја зафркна работата....сеа треба до 12 на стадион да останат :pos:

Конте нека пази што прави - да не сака Маркизио да го надмине како играч :pos:

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Да ете го Маркисио но далли го видовте прекрасното додаваже од Елиа?
.Дали го видовте уште едно прекрасно додаваже од Елиа за Дел Пиеро ?

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
За кој кур ги потценува бе?
Дај им у прво 3 гола и прчи си го до крај после напраи 3 измени.
Не разбирам за кај ги чува играчите ?

Член од
14 септември 2011
Мислења
48
Поени од реакции
38
Треба на Елиа да му се даде шанса, има квалитет дечкото се гледа..

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Конте нека пази што прави - да не сака Маркизио да го надмине како играч :pos:
Остај тоа, сака и Дел Пиеро да го убие. Види, 120 минути се мучи чоекот....:pos:
Измените се потрошија

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.416
Сега видовме и самите зошто Некои играчи не играат и зошто Џакерини е прв Џокер на Конте.Многу сум задоволен од играта на Пациеца,многу корисен играч:)

Член од
12 април 2010
Мислења
178
Поени од реакции
69
Баш сакам да видам статистика колку удари сме упатиле кон противничкиот гол денес ... фантастична игра во средина и напад само одбраната да се стегни малце .... JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE !!

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.777
Поени од реакции
17.705
Џакерини :cuc:

Дури резервите ни играат со 75 % на топка ...ццц алал да ние

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.536
Елиа во продолженијата се опушти и почна да го игра своето. Направи три асистенции од кои две ги утна дел Пиеро ( Едниот беше офсајд), и се разбира голот на Маркизио. Има надеж во момаков само малце да се смири со тоа кршењето нозе :). Џакерини, Маркизио и Дел Пиеро :cuc:. И другите одиграа супер, задоволен сум од вториов тим, само Ештон Качер ми боди очи :eek:. Следен натпревар со Рома :icon_mrgr:

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Се на се многу убав натпревар, барем се изнагледавме фудбал :D. Елиа изигра одлично, многу пробиви, одземени топки, асистенција за голот, мора да добива шанса детево. Џакерини вечерва беше нашиот Меси, секаде го имаше и заслужува да игра во прв состав, многу неверувавме во него пошто бил од мал клуб немало да се снајде (и јас бев еден од тие) но не демантира сите, феноменален беше. Повторно разочара Бонучи, што се случува со човеков незнам. Добро е што имаше продолженија, сето ова е многу добро за психата на играчите. Игравме со втор состав но одлично играа, во прво многу грешеа но во второ ги разнесоа, да не беше Агљарди рано рано ќе беше завршена целава равота, се на се покажуваат карактер и играчите од клупата, сето ова е само плус за Конте, на слатки маки е сега, и Џакерини и Ести и Елиа изиграа добро, кој ќе го игра против Рома останува да видиме :)

A

apidrone

Гостин
Не сфатив зошто му го поништија голот на Џакерини у второто продолжение :pos: Али у секој случај одлично. Иначе кое коло/која фаза е ова од Копа Италија?

Kajgana Shop

На врв Bottom