UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
М

Мартин`

Гостин
Сакам Баерн да се падне со Милан,чисто да се соочиме со демоните од минатото во кое Милан секогаш го победуваше Баерн. А и ако имаш намера да го освоиш натпреварувањето,кога тогаш мора да играш со најдобрите.
Не си ја барајте бељата ко што викаат старите, бар не си ја барајте уште во 1/8 финале. Освен ако не сакате да испаднете.. :icon_mrgr:

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
При секој муабет за фудбал оваа година се прашувам за Ферги.Не знам зошто не се пензионира минатата сезона,играше финале ЛШ и шампион во лигата а плус ги помина Ливерпул во освоени титули.Не ми е јасно,човекот ќе се пензионираше како победник ( не дека не е),но вака некако друго го гледаат фановите на другите екипи.Не дека јас сакам да се пензионира,но едноставно мораше.
Иначе,изгледа дека нај кул ждрепка ќе биде оваа година до сега,од една страна се сите јаки а од друга страна анонимците ( со исклучок на Милан ).Така да ќе има најквалитетно 1/4 мечеви.....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
При секој муабет за фудбал оваа година се прашувам за Ферги.Не знам зошто не се пензионира минатата сезона,играше финале ЛШ и шампион во лигата а плус ги помина Ливерпул во освоени титули.Не ми е јасно,човекот ќе се пензионираше како победник ( не дека не е),но вака некако друго го гледаат фановите на другите екипи.Не дека јас сакам да се пензионира,но едноставно мораше.
Иначе,изгледа дека нај кул ждрепка ќе биде оваа година до сега,од една страна се сите јаки а од друга страна анонимците ( со исклучок на Милан ).Така да ќе има најквалитетно 1/4 мечеви.....
Да бе, Фергусон не спие навечер ради фановите од другите екипи што мислеле за него. Да му беше за пензионирање ко победник ќе го направеше тоа и кога го победи Реал Мадрид со Абердин во европскиот суперкуп, тогаш не знам како се викало. Ама видиш, други цели си има човекот.

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Не си ја барајте бељата ко што викаат старите, бар не си ја барајте уште во 1/8 финале. Освен ако не сакате да испаднете.. :icon_mrgr:
Се надевав на поаргументирана дебата,ни на крај памет не ми текна да ја водам дискусијата кон ефтини провокации.Очекував и дека нема да ги има. погрешив очигледно

Реално само еден човек ја заеба цела Калчо лига ... МОЏИ ! ( од него се' почна)
Особено на домашен терен на Сан Паоло ... Кој сака нека дојде во Неапол, ќе изгуби ...
Се согласувам. Голема е веројатноста Моџи да е крив за големиот пад на лигата. се е на негова душа. И за Наполи си во право. жилав тим кој не се дава на никого

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Да бе, Фергусон не спие навечер ради фановите од другите екипи што мислеле за него. Да му беше за пензионирање ко победник ќе го направеше тоа и кога го победи Реал Мадрид со Абердин во европскиот суперкуп, тогаш не знам како се викало. Ама видиш, други цели си има човекот.
Не реков во таква смисла,дека ќе се разболи човекот оти не помина група. Губи имиџ....Како и да е,вие си знаете...

М

Мартин`

Гостин
Се надевав на поаргументирана дебата,ни на крај памет не ми текна да ја водам дискусијата кон ефтини провокации.Очекував и дека нема да ги има. погрешив очигледно
Исто како и мене што ни на крај памет не ми падна во 03:00 да дискутирам сериозно, башка што има за дискутирање тешка утакмица 2 јаки тимови се е можно и буквално ништо не се знае. Баерн е доста уигран и ојачан сезонава, иако сметам дека пак ќе ве решиме како што треба.

Фергусон е веќе победник и заслужува почит од сите фанови беразлика за кој тим навиваат, од 1986 да бидеш тренер на таков тим како што е Манчестер Јунајтед е повеќе од успех.. незнам искрено дали има некој тренер што бил толку долго на чело на еден клуб како Фергусон ?

Чисто сумњам дека има таков.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не реков во таква смисла,дека ќе се разболи човекот оти не помина група. Губи имиџ....Како и да е,вие си знаете...
Како може најтрофејниот менаџер да изгуби имиџ? Не изгуби имиџ пред 5-6 години кога Манчестер отпадна од ЛШ, ни УЕФА ни ништо? Еве пробувам од прва да ти пишам колку трофеи освои од тогаш до ден денешен ама ми треба време, ни јас не знам точно. Според логикава и Пеп ќе требало да се пензионира во мај годинава ако хипотетички кажано оваа година не освои ништо (ЛШ, Ла Лига или купот).

А и уште ништо не е завршено, од кај знаеш дека нема да ја освои Премиер Лигата Фергусон оваа сезона? Од менаџер кој успеа да стопи 10 бода разлика и притоа Кевин Киген да го прати на психијатар, се е можно. Да почекаме до мај.

Мислам, типичен муабет, се сардиса од трофеи освојување, една година да речеме дека кикснал, пак ќе кажам не е завршена, и одма пензија. Среќа што типот не мисли така.
--- надополнето: Dec 8, 2011 2:04 AM ---
Исто како и мене што ни на крај памет не ми падна во 03:00 да дискутирам сериозно, башка што има за дискутирање тешка утакмица 2 јаки тимови се е можно и буквално ништо не се знае. Баерн е доста уигран и ојачан сезонава, иако сметам дека пак ќе ве решиме како што треба.

Фергусон е веќе победник и заслужува почит од сите фанови беразлика за кој тим навиваат, од 1986 да бидеш тренер на таков тим како што е Манчестер Јунајтед е повеќе од успех.. незнам искрено дали има некој тренер што бил толку долго на чело на еден клуб како Фергусон ?

Чисто сумњам дека има таков.
Имало еден на Оксер мислам, 40 години бил менаџер :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Ne se penzinirase od ista prcina sto Phil Jackson ne se pensionirase koga ja osvoi titulata so Lakers :)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Абе ти смеј му се али типацот е во право ... Челзи почна да освојува кога дојде Абрамович од 2000 (или не знам која) година навака ... Сити сега почна да се издигнува ... Само Ман Ју и Ливерпул се тимови со традиција во ПЛ..

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Како може најтрофејниот менаџер да изгуби имиџ? Не изгуби имиџ пред 5-6 години кога Манчестер отпадна од ЛШ, ни УЕФА ни ништо? Еве пробувам од прва да ти пишам колку трофеи освои од тогаш до ден денешен ама ми треба време, ни јас не знам точно. Според логикава и Пеп ќе требало да се пензионира во мај годинава ако хипотетички кажано оваа година не освои ништо (ЛШ, Ла Лига или купот).

А и уште ништо не е завршено, од кај знаеш дека нема да ја освои Премиер Лигата Фергусон оваа сезона? Од менаџер кој успеа да стопи 10 бода разлика и притоа Кевин Киген да го прати на психијатар, се е можно. Да почекаме до мај.

Мислам, типичен муабет, се сардиса од трофеи освојување, една година да речеме дека кикснал, пак ќе кажам не е завршена, и одма пензија. Среќа што типот не мисли така.
--- надополнето: Dec 8, 2011 2:04 AM ---

Имало еден на Оксер мислам, 40 години бил менаџер :)
Погрешно ме свативте или премногу сте изнервирани од ова што се деси вечер.Не реков дека Ферги не е победник и дека нема да остани таков.Напротив,лично јас го сметам,како и 90 % од љубителите на фудбалот дека Ферги е намбер уан во фудбалот како менаџер,а и така ќе остани многу долго.Не реков и дека нема шанси да освои нешто годинава.Но јас мислам дека најдобро за него ( или пак јас си мислам дека така ќе му било подобро) да се пензионираше на крајот на ланската сезона,и како последна работа во клубот да му беа трофејот на премиер,финале во ЛШ и освоени повеќе титули од Ливерпул.Нели еднаш даде изјава дека нема да се пензионира до времето кога ќе ја освои премиер повеќе од Ливерпул ? то и го направи.....Е сега,ова е само мое мислење за најдобриот менаџер,сепак стар е човекот и не се знае дали ќе има пак таков успех како лани,можеби ќе се пензионира оваа сезона.
Другарски поздрав,лаку ноЧ.....

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Ги Ру ги водел од 1964 do 2000
Овој да не е тој ? :pos:
--- надополнето: Dec 8, 2011 2:37 AM ---
Agreed.Арсенал секогаш добивале лесна група,но тешко противници во нокаут фазата. Дечките што добиваа лесни противници изгореа вечерва во Базел:)

Топ фудбалска вечер,мора дa се пофали духот и борбеноста на Базел. За ждребот, би сакал Баерн да не се падне со Милан,бидејќи тие ни се bogey тим и го победуваат Баерн секогаш,без разлика дали се во форма или не.

Со другите Баерн е повеќе од надмоќен.
Абе вие немците ич нејќете жабарски екипи што така ? :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom