Фан Клуб: Манчестер Сити

Ф

Фил Ајви

Гостин
Hart, Savic, Kompany, Lescott, Clichy, Yaya, Barry, Nasri, Aguero, Silva, Dzeko

Micah Richards and Pablo Zabaleta both miss out injured meaning Stefan Savic comes in at right back.

нема предавање, надежта последна умира

Ф

Фил Ајви

Гостин
Samo vaka neka ostane.
ја гледам Наполи и само напочеток Цунига имаше 100% шанса стварно не знам како не погоди сам пред голманот излезе и пуцаше во него, тука имаа среќа а после се јалови напади на Наполи и Виљареал се закануваше неколку пати мислам дека ќе ја биде работава

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
ја гледам Наполи и само напочеток Цунига имаше 100% шанса стварно не знам како не погоди сам пред голманот излезе и пуцаше во него, тука имаа среќа а после се јалови напади на Наполи и Виљареал се закануваше неколку пати мислам дека ќе ја биде работава
Ja pa nemozam nisto da gledam, ne sum od pc zatoa koristam i latinica. Znaev deka Viljareal nema lesno da ja dade utakmicava, ipak se igra vo Spanija pred svoi, pa i da nema sansi ke se bori. Daj boze da ja bide rabotava...

Edit: Gol gol gol :)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.532
Поени од реакции
5.523
Некои работи не се купуваат со пари...

За све друго туе е:

:icon_lol:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Кога му заврши суспензијата на наркоманов бе? :pos:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
City team to play Stoke City Football Club
Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, Yaya, Barry, A.Johnson, Silva, Nasri, Aguero
Subs: Pantilimon, Kolo, De Jong, Milner, Balotelli

Ке го премлатат Стоук :) :)

--- надополнето: 21 декември 2011 во 21:37 ---

Голот на Џонсон :vozbud::vozbud: Неверојатен талент е малиов..Има брзина,дриблинг,добар шут со двете нозе.. Лесно може да стане еден од најдобрите играчи во ПЛ..

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
ме бендисва овај тим денес шо го има сити, ретко кога силва-насри-џонсон играле заедно
мислам дека треба да се практикува повеќе

Ф

Фил Ајви

Гостин

Џеко деда мраз :pos:

Клиши: this is french for happy.... marry christmas :ROFLMAO:

рутинирано против Стоук без никакви проблеми, следна на гости во понеделник против незгодниот ВБА

Kajgana Shop

На врв Bottom