- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.918
- Поени од реакции
- 41.882
хахахаха не ме смеј.да ти постирам од фејсбук разговори со интераши????Постираат им ставам коментар,коа ќе почнам ајде сега да збориме за сезонава вадат слики од серија Б како дел пиеро ја кренал титулата од 2 лига,па за 5 минути го избришале постот и не моеш да ги реметиш веќе.така да ќути си не се брукај.Финтата е тоа што и ние сами си се реметиме, така да нивниве обиди се очајни...
Кај нас барем се признава, кај нив изминативе години се убедуваа со бројот на титулите... Со чест на исклучоци...
хахахаха не ме смеј.да ти постирам од фејсбук разговори со интераши????Постираат им ставам коментар,коа ќе почнам ајде сега да збориме за сезонава вадат слики од серија Б како дел пиеро ја кренал титулата од 2 лига,па за 5 минути го избришале постот и не моеш да ги реметиш веќе.така да ќути си не се брукај.
Ostaj gi bratu, ostaj gi. Ne deka ke se ubedat ili nesto, zatoa do what i do: let it b.http://en.wikipedia.org/wiki/1921–22_Prima_Divisione_(C.C.I.)
Најдолу е интер, колку да не се мачите за да го барате. И пак не беше исфрлен од лигата...
Ostaj gi bratu, ostaj gi. Ne deka ke se ubedat ili nesto, zatoa do what i do: let it b.
Oops
Догодина ќе има ваква и за Интер
Остајте ова, виде некој што промаши Клосе?
Teшко, ќе ја прошират лигата на 24 тима и Интер ќе опстанеДогодина ќе има ваква и за Интер
А вие пак нема да бидете шампиониTeшко, ќе ја прошират лигата на 24 тима и Интер ќе опстане
Да бидеме шампиони, тоа е моја желба (и последните две години тоа ми беше желба а не па сега). Ако ги прашаш челниците на Јуве, сигурен сум дека ако би завршиле трети ќе ја прогласат сезоната за успешна.А вие пак нема да бидете шампиони