Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Финтата е тоа што и ние сами си се реметиме, така да нивниве обиди се очајни...
Кај нас барем се признава, кај нив изминативе години се убедуваа со бројот на титулите... Со чест на исклучоци...
хахахаха не ме смеј.да ти постирам од фејсбук разговори со интераши????Постираат им ставам коментар,коа ќе почнам ајде сега да збориме за сезонава вадат слики од серија Б како дел пиеро ја кренал титулата од 2 лига,па за 5 минути го избришале постот и не моеш да ги реметиш веќе.така да ќути си не се брукај.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.571
хахахаха не ме смеј.да ти постирам од фејсбук разговори со интераши????Постираат им ставам коментар,коа ќе почнам ајде сега да збориме за сезонава вадат слики од серија Б како дел пиеро ја кренал титулата од 2 лига,па за 5 минути го избришале постот и не моеш да ги реметиш веќе.така да ќути си не се брукај.

:pos:
(што да ти кажам друго...)

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
ако сакаш да се праиш глуп,еве нешо да те просветли.
Juventus 29 (или за вас 27) vs Inter 18

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
A znaete deka koga Juve ja osvoi serija b, poveke od 2 saati se molea igrachite i na kraj Del Piero resi da ja krene titulata, zatoa sto nikoj nejkel. Onaka, moli eden - ne, moli drug -ne... i taka i mladincite nejkele, i na kraj ovoj ja zel titulata ja krenal i pozadi nego se oprale od smeenje.

True story.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.154
Поени од реакции
5.996
Јеби га, им се дешава и на најдобрите. А Сисе колку немаше среќа... Лесно можеа петарда да јадат кутриве. Али доста им се 3, греота се.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
А вие пак нема да бидете шампиони :pos:
Да бидеме шампиони, тоа е моја желба (и последните две години тоа ми беше желба а не па сега). Ако ги прашаш челниците на Јуве, сигурен сум дека ако би завршиле трети ќе ја прогласат сезоната за успешна.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom