Го плукаме ради реализацијата.сеа ти мене ми кажваш за жервињо кога јас на цел форум сум единствен шо го бранеше до пред некој ден, дури и во фан клубо на арсенал гледам го плукате нонстоп
иначе се согласвам не е вклопен сеуште, одличен играч е, еден од најдобрите беше во француско претходните две сезони
така да ова напиши му го на другарите твој од фан клубот
Се согласувам дека Волкот и ван Перси сезонава одлично кликаат заедно, ама Волкот отсекогаш бил и отсекогаш ќе остане one trick pony играч. Џонсон ќе биде покорисен од него во секој поглед.Го плукаме ради реализацијата.Односно уште малку му фали целосно да се адаптира и ќе гази целосно
Иначе да не го цитарам IgorcheteДруже,кај може Џонсон пред Волкот во ваква форма ?
Не само оваа...и минатата....субјективно гледано....али издржано поради перформансите најдобар ДМФ во ПЛ....сега ќе треба да го замени така малку по не воигран дечко, Џеј Спиринг....но, се надевам дека ќе покаже дека вреди...цел живот е во клубот....и секоја утакмица кога и да му се пружи можност, остава срце на терен....а овој период ќе му се даде можност да стане првотимец, барем до крај на сезона, поради повредата на Лукас...!!! Како и да е, ќе видиме вечер со Фулам...доколку би играле дома, би бил заплашен....вака на гости, мака неаме...само Макси ни е потребен и тоа е тоаДа не искочи дека провоцирам ама тешко ќе им иде на Ливерпул до крај на сезона...
Лукас им беше столб и од тоа што јас го гледав и читав можеби и најдобриот поединец на Ливерпул сезонава?
само ќе ти одговорам дека го копирав ова не го пишав ја, тоа ти е статистика не дека Кокелин напраил којзнае што.^ Само ќе те прашам , на исто рамниште ги клаваш Манчестер Јунајтед и Виган?
Ова прашање е за првиот дел.....
Можеби , а можеби и несамо ќе ти одговорам дека го копирав ова не го пишав ја, тоа ти е статистика не дека Кокелин напраил којзнае што.
А иначе у секој случај 10 паса за 90 минути се премалце без разлика дали е против Виган или Манчестер.