Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 март 2009
Мислења
8.639
Поени од реакции
10.397
не ми текнува тим во англиското во кој џеко, насри и џонсон не би биле првотимци освен сити нормално

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
не ми текнува тим во англиското во кој Џеко, Насри и Џонсон не би биле првотимци освен сити нормално
Па првотимци се Џеко и Насри..
Сезонава Силва заедно со Насри Манчини најчесто ги игра како крила,а поретко го става Милнер на местото на Насри (еве пример на натпреварот со Јунајтед имаше некоја ситна повреда и не беше 100% спремен па затоа седеше на клупа..)Исто може во некои полесни натпревари да го одмарал за ЛШ..Џеко го ротира со Балотели (или понекогаш со Агуеро) и нормално дека неможе секој натпревар да игра 90 минути.. За Џонсон се согласувам дека повеќе седи на клупа,меѓутоа сеуште е млад неговото време допрва доаѓа..

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Шеиците си се држат до поговорката “ако не можеш да ги поразиш, купи им ги играчите“ :)

Од сите тие што седат на клупа кај Сити за Џонсон ми е најмногу жал. Ех колку работа би завршил во Ливерпул. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

:pos:

Man City XI: Pantilimon, Onuoha, Savic, K. Toure, Zabaleta, Johnson, de Jong, Nasri, Hargreaves, Kolarov and Dzeko.

Болдираните се моментални првотимци.
фан на Манчестер ја има направено анимацијава :D
Аll in, си читаш redcafe.net a? :D

Стај го барем и ова :D

И еве зашто Руни е најдобриот играч на островото :pipi:

Scholes who??? :icon_lol:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
На еден форум ја сретнав анимацијата:ROFLMAO:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
На еден форум ја сретнав анимацијата:ROFLMAO:
Епа од Olly од redcafe.net e, мојот Adobe учител :)
--- надополнето: Dec 4, 2011 10:26 PM ---
не ми текнува тим во англиското во кој џеко, насри и џонсон не би биле првотимци освен сити нормално
Манчестер Јунајтед. Освен Насри можеби.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Ај сега и ти.
Предност би му дал на Џонсон пред Волкот било кој ден од неделата.
Волкот у оваа форма пред џонсон у секој случај... и ја го хејтам ама give him a break последниве 5-6 утакмици ги игра маестрално

Член од
1 март 2009
Мислења
8.639
Поени од реакции
10.397
а оти пред жервињо не би играле?
или џеко нема да игра пред велбек/чичарито?

џонсон има огромен потенцијал, ама џабе е во екипа ко сити нема никогаш да има загарантирано место, мора да си бега, на пример во ливерпул
можи да стани топ 5 играч во ПЛ

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
а оти пред жервињо не би играле?

џонсон има огромен потенцијал, ама џабе е во екипа ко сити нема никогаш да има загарантирано место, мора да си бега, на пример во ливерпул
можи да стани топ 5 играч во ПЛ
А што Жервињо ти е мерило на неквалитет па сите да би играле пред Жервињо? Ако е купен за 10 милиони немора да значи дека е послаб од другите
Си го гледал ти Жервињо уопште сезонава? Си видел каква димензија дава на нападот на Арсенал? Човекот само што дојде у Англија а има 3 гола и 5 асистенции на 11 натпревари што уопште не е лош учинок, а остај бројките на страна секој ебан натпревар прави или влегува во минимум 5 одлчични шанси, штета што реализацијата му е малце послаба сеа за сеа иначе ќе имаше повеќе голови од асистенции... Дајте му време Жервињо ќе гази у Англија само убаво да се вклопи и без повреди...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Затоа што Џеко ја нема снаодливоста на Чичарито во шеснаесетник. И пред да ме исцитира некој да ми објаснува дека Џеко е 100 пати боље од Чичарито, уште еднаш ќе кажам - снаодливоста во шеснаесетник. Под ова мислам ослободувањето од дефанзивците, Чичарито го прави ова уште пред да му подадат, секогаш е отворен за додавање.

За тој фудбал што го игра Манчестер Јунајтед со продори по крилата, Чичарито е измислен и само таков профил на напаѓач е најдобро да се има во шеснаесетник. Ова се покажа летално со Руди, се покажува и сега со Чичарито. Дури и Мексико ја смени играта со Барера и Гвардадо кои работат за Чичарито и почнаа да им идат трофеите и успесите. Џеко веројатно би се изгубил. Што не треба да значи дека би се изгубил ако игра во друга екипа од ПЛ која има друг начин на игра, ко што може да се види.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.639
Поени од реакции
10.397
А што Жервињо ти е мерило на неквалитет па сите да би играле пред Жервињо? Ако е купен за 10 милиони немора да значи дека е послаб од другите
Си го гледал ти Жервињо уопште сезонава? Си видел каква димензија дава на нападот на Арсенал? Човекот само што дојде у Англија а има 3 гола и 5 асистенции на 11 натпревари што уопште не е лош учинок, а остај бројките на страна секој ебан натпревар прави или влегува во минимум 5 одлчични шанси, штета што реализацијата му е малце послаба сеа за сеа иначе ќе имаше повеќе голови од асистенции... Дајте му време Жервињо ќе гази у Англија само убаво да се вклопи и без повреди...
сеа ти мене ми кажваш за жервињо кога јас на цел форум сум единствен шо го бранеше до пред некој ден, дури и во фан клубо на арсенал гледам го плукате нонстоп
иначе се согласвам не е вклопен сеуште, одличен играч е, еден од најдобрите беше во француско претходните две сезони

така да ова напиши му го на другарите твој од фан клубот

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
сеа ти мене ми кажваш за жервињо кога јас на цел форум сум единствен шо го бранеше до пред некој ден, дури и во фан клубо на арсенал гледам го плукате нонстоп
иначе се согласвам не е вклопен сеуште, одличен играч е, еден од најдобрите беше во француско претходните две сезони

така да ова напиши му го на другарите твој од фан клубот
Јас никогаш не сум го плукал сезонава Жервињо. Сезонава ги плукав само Ремзи првите 2-3 натпревари, Аршавин и Шамак никој друг. Ремзи беше дрво на тие 2-3 натпревари и играше тотално незаинтересирано а другиве двајца заслужуваат да бидат плукани пошто не би избориле место ни у тим од Чемпионшип.

Иначе сите што пишуваат у фан клубот не се фанови на Арсенал (барем не оние правите). Има такви кои плукаат на се и сешто, без разлика дали сме победиле или изгубиле... Да не те чуди тоа еве и завчера победивме 0-4 а прочитав негативни коментари како не го бивало Ремзи Сонг бил дрво бла бла бла... Тоа се дечиња од 15 години кои треба да навиваат за Сити не за Арсенал. Или нонстоп сањаат дека ќе го зееме Гетце, Хазард или Курто а уште не сфатиле дека Венгер никогаш не фрлил толку пари за играч и нема да фрли...
Јебига мора и таквите да се трпат кои само гледаат резултат а не го ни гледале натпреварот...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom