- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.639
- Поени од реакции
- 10.397
не ми текнува тим во англиското во кој џеко, насри и џонсон не би биле првотимци освен сити нормално
Па првотимци се Џеко и Насри..не ми текнува тим во англиското во кој Џеко, Насри и Џонсон не би биле првотимци освен сити нормално
ХАХАХАХХАА МЕ НАСМЕА
фан на Манчестер ја има направено анимацијава![]()
Man City XI: Pantilimon, Onuoha, Savic, K. Toure, Zabaleta, Johnson, de Jong, Nasri, Hargreaves, Kolarov and Dzeko.
Болдираните се моментални првотимци.
Епа од Olly од redcafe.net e, мојот Adobe учителНа еден форум ја сретнав анимацијата![]()
Манчестер Јунајтед. Освен Насри можеби.не ми текнува тим во англиското во кој џеко, насри и џонсон не би биле првотимци освен сити нормално
И Арсенал.Освен Насри можеби..Епа од Olly од redcafe.net e, мојот Adobe учител
--- надополнето: Dec 4, 2011 10:26 PM ---
Манчестер Јунајтед. Освен Насри можеби.
Ај сега и ти.И Арсенал.Освен Насри можеби..![]()
Волкот у оваа форма пред џонсон у секој случај... и ја го хејтам ама give him a break последниве 5-6 утакмици ги игра маестралноАј сега и ти.
Предност би му дал на Џонсон пред Волкот било кој ден од неделата.
А што Жервињо ти е мерило на неквалитет па сите да би играле пред Жервињо? Ако е купен за 10 милиони немора да значи дека е послаб од другитеа оти пред жервињо не би играле?
или џеко нема да игра пред велбек/чичарито?
џонсон има огромен потенцијал, ама џабе е во екипа ко сити нема никогаш да има загарантирано место, мора да си бега, на пример во ливерпул
можи да стани топ 5 играч во ПЛ
Затоа што Џеко ја нема снаодливоста на Чичарито во шеснаесетник. И пред да ме исцитира некој да ми објаснува дека Џеко е 100 пати боље од Чичарито, уште еднаш ќе кажам - снаодливоста во шеснаесетник. Под ова мислам ослободувањето од дефанзивците, Чичарито го прави ова уште пред да му подадат, секогаш е отворен за додавање.или џеко нема да игра пред велбек/чичарито?
сеа ти мене ми кажваш за жервињо кога јас на цел форум сум единствен шо го бранеше до пред некој ден, дури и во фан клубо на арсенал гледам го плукате нонстопА што Жервињо ти е мерило на неквалитет па сите да би играле пред Жервињо? Ако е купен за 10 милиони немора да значи дека е послаб од другите
Си го гледал ти Жервињо уопште сезонава? Си видел каква димензија дава на нападот на Арсенал? Човекот само што дојде у Англија а има 3 гола и 5 асистенции на 11 натпревари што уопште не е лош учинок, а остај бројките на страна секој ебан натпревар прави или влегува во минимум 5 одлчични шанси, штета што реализацијата му е малце послаба сеа за сеа иначе ќе имаше повеќе голови од асистенции... Дајте му време Жервињо ќе гази у Англија само убаво да се вклопи и без повреди...
Јас никогаш не сум го плукал сезонава Жервињо. Сезонава ги плукав само Ремзи првите 2-3 натпревари, Аршавин и Шамак никој друг. Ремзи беше дрво на тие 2-3 натпревари и играше тотално незаинтересирано а другиве двајца заслужуваат да бидат плукани пошто не би избориле место ни у тим од Чемпионшип.сеа ти мене ми кажваш за жервињо кога јас на цел форум сум единствен шо го бранеше до пред некој ден, дури и во фан клубо на арсенал гледам го плукате нонстоп
иначе се согласвам не е вклопен сеуште, одличен играч е, еден од најдобрите беше во француско претходните две сезони
така да ова напиши му го на другарите твој од фан клубот