UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
3 years ago:icon_lol:
3 жолти значат казна од неиграње на следната утакмица.
2 or 3
Аквилани има 1 во ЛШ, ама старот врз нивните играчи се смета како 2 жолти они се посебни не смеат да ги допрат. :icon_lol:
Аквилани автоматски добил црвен против Барса.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
3 years ago:icon_lol:
3 жолти значат казна од неиграње на следната утакмица.

Аквилани автоматски добил црвен против Барса.
Кога во соблекувална ли го доби тај црвен?? :pos: Јас виде само еден жолт и ништо повеќе. :coffee: А со црвен картон се добива казна од два натпревари а он добил казна еден натпревар значи не е црвен и сега казната е поради жолти или црвен само уефа знае. :sneaky:

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Според Кикер,фудбалско германско списание, Рибери,Крос,Милер,Гомез и Лам нема да играат против Сити. Иако јас лично ќе го гледам натпреварот,се согласувам дека Канал 5 требаше да одберат друг натпревар во кој се решава директно кој ќе оди понатаму

M

Mario Gómez

Гостин
Според Кикер,фудбалско германско списание, Рибери,Крос,Милер,Гомез и Лам нема да играат против Сити. Иако јас лично ќе го гледам натпреварот,се согласувам дека Канал 5 требаше да одберат друг натпревар во кој се решава директно кој ќе оди понатаму
Не верувам, Румениге изјави пред неколку дена дека е важен натпреварот од други причини и нема да се тактизира. Без тие играчи можит и да не демолирает. Ако се договорат за некој пристоен резултат нека тепа Сити, ама несакам да примиме 5 гола и после 2-3 години тука да ми става некој слики од Џеко и Агуеро.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не верувам, Румениге изјави пред неколку дена дека е важен натпреварот од други причини и нема да се тактизира. Без тие играчи можит и да не демолирает. Ако се договорат за некој пристоен резултат нека тепа Сити, ама несакам да примиме 5 гола и после 2-3 години тука да ми става некој слики од Џеко и Агуеро.
Кој тоа би ставал слики од нив, зарем има такви :) Освен Blue Army (морав да те спомнам пријател, извини) друг не сум сретнал :)
--- надополнето: Dec 5, 2011 7:15 PM ---
Нема да чекаат 2-3 години верувај. :icon_lol:
Мора да поминат 2-3 години...сега нема кој да ги стави :icon_lol:

G

_Ghost_

Гостин
Ако има такви слики, ние ќе одговориме со лепата фризура на Марио, и ќе се смееме одозгора (од првото место).:icon_lol:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Нека се деси петарда на Баерн, па после за слики е лесно :)

Вечер очекувам победа на Челзи и Порто, тешко но сепак можно...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ја чита ли некој војнава меѓу Манчини и Румениге? :pos:

Mancini: 'for six months he talks against us, I want to know why'

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Челзи и Валенсија имаат исти бодови, но Челзи е пред Валенсија... знае некој дали на пр. со 2-2 Валенсија би идела понатаму?

i.) higher number of points won in the group games between the teams in question
ii.) superior goal difference in the group games between the teams in question only
iii.) higher number of goals scored in the group games between the teams in question only
iv.) higher number of goals scored away from home in the group games between the teams in question only
v.) superior goal difference from all group games
vi.) higher number of goals scored from all group games

мене според правилата ми се чини дека на Валенсија им одговара и 2-2 со оглед на тоа дека првиот дуел заврши 1-1.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom