Каде за новогодишните празници?

Каде за новогодишните празници?

• Во дискотека

Гласови: 5 10,6%
  • Во кафеана

Гласови: 6 12,8%
  • Во домашна атмосфера со пријателите

Гласови: 24 51,1%
  • Дома, нема пари за славење

Гласови: 12 25,5%

• Вкупно гласачи
    47
Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Си знаа они коа готвам си играат у соба, така да дој си ти ќе те седнам у кујна една ракија и салата ти даам и таман дружба ќе ми праиш :)
Ракија со мали деца не се пие :D читај ми у потпис зш не се пие :D

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.852
Поени од реакции
20.353
Ракија со мали деца не се пие :D читај ми у потпис зш не се пие :D
За Леандра зборев, со неа ракија ќе мавнеме со салатиче и ја башка ќе си готвам она ќе ми биде морална поддршка а може и зденки похувани да напраи уз пат :)

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
За Леандра зборев, со неа ракија ќе мавнеме со салатиче и ја башка ќе си готвам она ќе ми биде морална поддршка а може и зденки похувани да напраи уз пат :)
ХАхахахахаа па за неа мислев, и ако ти е мил животот не и давај зденки да похова:D

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Сала Борис Трајковски. ЕЛТИЏЕЈ БУКЕМ, најпосле го начекав :)
Кирил го имам гледано неколку пати, Марко ми е и така и така.
Лани бев у Борис, си поминав екстра... Па мислам се упропастив од играње, бацвање, смеење и пиење и ...До 5 ипол сабајле. Да не знае некој дали годинава има некоја слична дешавка?

T

Tetro

Гостин
Ако сака госпожата, ќе отидеме до Москва на по едно литро вино. Ако не, домашна атмосфета. Кај комшиите, никако.

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Планирам и барам некое место куќа или некое локалче да го изнајмам со уште неколку другари и да правиме една средношколска нова година со околу 80 души !
Ако знае некој некое место што се изнајмува нека каже

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
со другари во кафиќ на 2 вечери :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.718
Поени од реакции
11.556
Кај другар дома, порелаксирано оваа година, плус до колку сакаме можеме да седиме :D

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Пред телевизор и ќе гледам емисија ваква:

П.С: Администрација ако го искористи за на портал пари ќе барам :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Па ме викна еден другар, рече ќе среди сместување гага така да нишо незнам околу тоа, знам дека курвите ти се по 50еура(али барбики така ги нарече) :D
Во Софија имаш над
100 нелегални публични домови;)
--- надополнето: Dec 11, 2011 12:38 PM ---
навистина прааааави барбики се

http://hotarena.net/svetlana/bylgarki-pravqt-goresht-striptiiz-pred-ueb-kamera-(snimki video)-ids-145

Milla*

100% Milla
Член од
15 јуни 2009
Мислења
254
Поени од реакции
41
Ќе си гледам лото и бинго и ќе си уживам со мачињата. Тоа ми преостанува, никој не сака да ме дружи да идеме некаде на планина, а има баш убави понуди од агенциите и не е којзнае колку скапо. Истите пари ќе ги дадат за фустани, штикли и некоја пијачка. Ама убаво ќе ми биде и дома :noze:

Kajgana Shop

На врв Bottom