- Член од
- 22 октомври 2011
- Мислења
- 1.281
- Поени од реакции
- 798
Битно да се мазне нешо ајдеАбе он кажа дека има и за 30еура, али ми ги препорача тие за 50че. Идеме на квалитет не на квантитет
Битно да се мазне нешо ајдеАбе он кажа дека има и за 30еура, али ми ги препорача тие за 50че. Идеме на квалитет не на квантитет
Ако навистина си таков карактер и се ова е вистина што пишуваш на форумот тогаш дефинитивно твоите дома сигурно се најсреќни на свет..Очигледно дома, да ги израдуваме дечињава со обостраното присуство, ќе зготвам убава новогодишна вечера:
- месо печено со гарнири од компир и копар, морков на коцки со сос полиено
- сарма
- кифлички и крем салата (руска, француска)
- сувомеснато со кашквалче, биено сиренце маслинчиња...
- торта чоколадна или мус, плус банана шејк со големи парчиња банани и озгора со рендана чоколада
- печени крекери какко за после вечерата пред пц со некој добар филм и пивце
Ако некој го бендисува нека дое на честито
Шо ти е на тебе, какво дома, сите идеме кај Луси ЛуМене Луси_Лу ќе ме натера дома со мајка ми да си славам Нова Година. Па и торта ќе ја натерам да ми праи.
Чим така сте се договориле, стајте во анкета одговор "Кај Луси_Лу".Шо ти е на тебе, какво дома, сите идеме кај Луси Лу
Кај работиш земјак?најверојатно со колегите и колешките од КА-Прилеп љољ
Гледам многу јадење ќе има, а дечињата се мали, па ќе дојдам и јас да и помогнеме од кај 18 часот ))Комшике идам, чекај ме на 31ви
Си знаа они коа готвам си играат у соба, така да дој си ти ќе те седнам у кујна една ракија и салата ти даам и таман дружба ќе ми праишГледам многу јадење ќе има, а дечињата се мали, па ќе дојдам и јас да и помогнеме од кај 18 часот ))