jamaica cpb
iarba
- Член од
- 16 декември 2008
- Мислења
- 172
- Поени од реакции
- 51
ова се картите за на нашата трибина што ги немаше у фан шоп прво , второ ако собирате ѓубре пред нашата сала не ви можеме ништо знаеме дека сте комуналец )))))
За болдираниов текст, потполно те поддржувамСе осетив прозван во текстов
Прво ако сме рекле дека не се слушнале, а за време на мечот сме коментирале на кајгана, автоматски значи дека мечот сме го гледале на ТВ. Мислам дека се подразбира дека се збори дека не се слушнале СКОРО ич на ТВ, а не во живо. Кажав во темата за МЗТ, ФА беа доста слаби денеска. Па претходниве години, МЗТ скоро како на домашен играше во Градски парк
Друго...
Споредбата со Вардар и посетеноста на нашите лански мечеви. Како кандидат за испаѓање во убер неинтересно првенство, пак имавме најдобра бројка на фудбал, плус како група имавме однавивано највеќе утакмици.
Споредбата по тоа прашање ти е бајаги лоша. Сега е почеток на кошаркарската лига, и ова е само како подготвителен период за главното. А истотака работнички е далеку далеку далеку од кандидат за испаѓање. Доволно е да дојдат само до шесто место за одат понатаму, а тоа е лесно остварливо.
Плус разлика од кошаркарската лига до фудбалската едсно десетина класи во моментов.
И празен Градски со 30 000 столчиња не е исто со празен Градски парк со капацитет 2 000-3000.
Сепак јас наполно се сложувам и знам зошто Работнички има помалку публика. Сум кажал сто пати, локацијата на салите, и одалеченоста од домовите поврзано со финснсиската состојба на Македонците е главната причина...
Лесно е кога салата ти е на 2 минути од зграда/куќа. ФА имаат најдобар "терен" за добра бројка.
Од друга страна, ФА слично како и Чкембари милуваат да си седат на иста трибина со обична публика па се меша и старо и младо, па и неможеш баш да знаеш колку од нив се вистински навивачи. А ЦПБ и Комити си имаат свои одделни трибини па се знае реалната бројка.
П.с. околу третатаб точка, потполно се сложувам. Работнички под итно треба да си најде добар млад играч
хахахахахаха Тој одговор го чекав...... со тоа ѓубре влеговме преку 100 души па сега ти како сакаш мисли си ....ова се картите за на нашата трибина што ги немаше у фан шоп прво , второ ако собирате ѓубре пред нашата сала не ви можеме ништо знаеме дека сте комуналец )))))
аххахаха Најди го натрапникот....... А ти вистина мислиш дека јас пројдов од кај вашиот влез(каде што е невозможно да се пројде од АCAB) за да земам искината карта и да ја покажувам на форум ????да ? тие карти се даваа на горната врата на салата друже значи неможеш мене да ми се објаснуваш незнаеш кој е од другата страна на компјутерот
А чекај малце, вие со карти за навијачка трибина влеговте на трибината за гостински навијачи? Серизно одговори, пошо се збунив малцеаххахаха Најди го натрапникот....... А ти вистина мислиш дека јас пројдов од кај вашиот влез(каде што е невозможно да се пројде од АCAB) за да земам искината карта и да ја покажувам на форум ????
--- надополнето: Dec 4, 2011 10:35 PM ---
Или пак што мислиш како бевме у сала 450 а имавме само 300 карти ??? Интересни прашања....
хахахахахахахаха офф лелел Не е форумов за сите јбг....друженце мое, ти можеш да ја земеш картата и сега освен више ако не сте ги собрале сите... ѓубрето стои за луѓе како вас да го собираат )) затоа Скопје е чисто :*
Со навијачките ваши карти, влеговме околу 100 души на нашата трибина......А чекај малце, вие со карти за навијачка трибина влеговте на трибината за гостински навијачи? Серизно одговори, пошо се збунив малце
Чудно ми е ова тврдење во секој случај, ај што се издесија сите срања лани на национална основа ( и едните кога беа домаќини и другите ), и кога се оби фан шопот, низ нетов проструија слики дека тоа наводно Шверцери го направиле бидејќи на својот фејсбук пејџ имаа објавено слики од земени маици на ЦПБ ко нивни трофеи иако потоа се испостави дека не станувало збор за истите маици од фан шопот, оваа сезона во Ченто мислам беше, од деца беа собрани исто маици од Шверцери ко трофеј, на форумов знам се пишуваше за тоа, а сега истите тие луѓе да се на трибина и заедно да навиваат ...Човекот си го знаат сите... Нема потреба да се крие или слично..... И ако ја кажува вистината,тоа не е ништо страшно...
Земја ???? Реков од фан-шопот...... но нема фан-шопот да ми ги даде картите.... Размисли малценеможам да ти се замарам дека ова што го збориш не е вистина нели прво ви беа картите од фан шоп а сеа искочи дека од земја? следно ?
По реален коментар не сум прочитал до сега..... хахахахаБраво !!!Срце оставено на тере беспоштедна борба од кошаркарите и секако резултираше со победа.Лазовски ја доби утакмицата ,а хомосексуалецот не знаеше главата кај му е цела утакмица .Секое дете знае дека при серија од неколку коша се бара тајм аут.
Скопје засекогаш ќе остане црвено-бело.МЗТ засекогаш ќе остане проклет како што му рекол Гечевски на Станко на европсково, нели?
СРВ ја дигнаа цела сала.Одлична бројка и константно громогласно навивање.Одлична кореографија и ретко видена бакљада на кортеото.Ќе има и слики. Ф.А. досега најслабо изданије последниве 3-4 години во Парк.
А ова за некои сечени зборите? Што е следно индијанци,каубојци?Беда...
Објасни не само да си билдаш коментари.Нема што да зборуваме мислењето на тие што беа таму и на оние што гледаа тв го кажуваат своето.По реален коментар не сум прочитал до сега..... хахахаха
Останете ми поздравен Бојси....Се гледаме во блиска иднина.... и со Среќа понатака.... Поздрав...
Го кажаа,го кажаа..... Прочитај 1-2 страни пред оваа и ќе видиш и јас што сум кажал..... И ако мислиш дека тие што гледале на тв треба да кажуваат за атмосверата тогаш дефинитивно сум го утнал соговорникот....Објасни не само да си билдаш коментари.Нема што да зборуваме мислењето на тие што беа таму и на оние што гледаа тв го кажуваат своето.