Фан клуб: Работнички

jamaica cpb

iarba
Член од
16 декември 2008
Мислења
172
Поени од реакции
51
ова се картите за на нашата трибина што ги немаше у фан шоп прво , второ ако собирате ѓубре пред нашата сала не ви можеме ништо знаеме дека сте комуналец :))))))

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Се осетив прозван во текстов :)
Прво ако сме рекле дека не се слушнале, а за време на мечот сме коментирале на кајгана, автоматски значи дека мечот сме го гледале на ТВ. Мислам дека се подразбира дека се збори дека не се слушнале СКОРО ич на ТВ, а не во живо. Кажав во темата за МЗТ, ФА беа доста слаби денеска. Па претходниве години, МЗТ скоро како на домашен играше во Градски парк ;)

Друго...
Споредбата со Вардар и посетеноста на нашите лански мечеви. Како кандидат за испаѓање во убер неинтересно првенство, пак имавме најдобра бројка на фудбал, плус како група имавме однавивано највеќе утакмици.
Споредбата по тоа прашање ти е бајаги лоша. Сега е почеток на кошаркарската лига, и ова е само како подготвителен период за главното. А истотака работнички е далеку далеку далеку од кандидат за испаѓање. Доволно е да дојдат само до шесто место за одат понатаму, а тоа е лесно остварливо.
Плус разлика од кошаркарската лига до фудбалската едсно десетина класи во моментов.
И празен Градски со 30 000 столчиња не е исто со празен Градски парк со капацитет 2 000-3000.
Сепак јас наполно се сложувам и знам зошто Работнички има помалку публика. Сум кажал сто пати, локацијата на салите, и одалеченоста од домовите поврзано со финснсиската состојба на Македонците е главната причина...
Лесно е кога салата ти е на 2 минути од зграда/куќа. ФА имаат најдобар "терен" за добра бројка.
Од друга страна, ФА слично како и Чкембари милуваат да си седат на иста трибина со обична публика па се меша и старо и младо, па и неможеш баш да знаеш колку од нив се вистински навивачи. А ЦПБ и Комити си имаат свои одделни трибини па се знае реалната бројка.
П.с. околу третатаб точка, потполно се сложувам. Работнички под итно треба да си најде добар млад играч;)
За болдираниов текст, потполно те поддржувам ;)

З

Забавата е во Кругот

Гостин
ова се картите за на нашата трибина што ги немаше у фан шоп прво , второ ако собирате ѓубре пред нашата сала не ви можеме ништо знаеме дека сте комуналец :))))))
хахахахахаха Тој одговор го чекав...... со тоа ѓубре влеговме преку 100 души па сега ти како сакаш мисли си .... :)

jamaica cpb

iarba
Член од
16 декември 2008
Мислења
172
Поени од реакции
51
да ?:) тие карти се даваа на горната врата на салата друже значи неможеш мене да ми се објаснуваш незнаеш кој е од другата страна на компјутерот :)

З

Забавата е во Кругот

Гостин
да ?:) тие карти се даваа на горната врата на салата друже значи неможеш мене да ми се објаснуваш незнаеш кој е од другата страна на компјутерот :)
аххахаха Најди го натрапникот....... :) А ти вистина мислиш дека јас пројдов од кај вашиот влез(каде што е невозможно да се пројде од АCAB) за да земам искината карта и да ја покажувам на форум ????:D:D:D
--- надополнето: Dec 4, 2011 10:35 PM ---
Или пак што мислиш како бевме у сала 450 а имавме само 300 карти ??? :) Интересни прашања.... :)

jamaica cpb

iarba
Член од
16 декември 2008
Мислења
172
Поени од реакции
51
друженце мое, ти можеш да ја земеш картата и сега освен више ако не сте ги собрале сите... ѓубрето стои за луѓе како вас да го собираат :))) затоа Скопје е чисто :*

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
аххахаха Најди го натрапникот....... :) А ти вистина мислиш дека јас пројдов од кај вашиот влез(каде што е невозможно да се пројде од АCAB) за да земам искината карта и да ја покажувам на форум ????:D:D:D
--- надополнето: Dec 4, 2011 10:35 PM ---
Или пак што мислиш како бевме у сала 450 а имавме само 300 карти ??? :) Интересни прашања.... :)
А чекај малце, вие со карти за навијачка трибина влеговте на трибината за гостински навијачи? Серизно одговори, пошо се збунив малце

З

Забавата е во Кругот

Гостин
друженце мое, ти можеш да ја земеш картата и сега освен више ако не сте ги собрале сите... ѓубрето стои за луѓе како вас да го собираат :))) затоа Скопје е чисто :*
хахахахахахахаха офф лелел Не е форумов за сите јбг....

Кога немаш одговор вртиш друга тема.... јбг тоа е.... Ви кажав најдете си ги натрапниците... и друг пат не примајте све што можее да навива на трибина :)

Па дури и сечени на трибина имале... пффф :D:D:D

Пријателски совет....... Ослободете се од сечените на време да не ви отиде групата во неповрат.... плус минус 100 души не е ништо... Како сакаш свати али тоа е реалноста..... Поздрав
--- надополнето: Dec 4, 2011 10:46 PM ---
А чекај малце, вие со карти за навијачка трибина влеговте на трибината за гостински навијачи? Серизно одговори, пошо се збунив малце
Со навијачките ваши карти, влеговме околу 100 души на нашата трибина......
Доделените 300 беа зелени за Ф.а но редари како редари,при гужва пуштаат све што има карта.... :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.139
Поени од реакции
46.158
Човекот си го знаат сите... Нема потреба да се крие или слично..... И ако ја кажува вистината,тоа не е ништо страшно... :)
Чудно ми е ова тврдење во секој случај, ај што се издесија сите срања лани на национална основа ( и едните кога беа домаќини и другите ), и кога се оби фан шопот, низ нетов проструија слики дека тоа наводно Шверцери го направиле бидејќи на својот фејсбук пејџ имаа објавено слики од земени маици на ЦПБ ко нивни трофеи иако потоа се испостави дека не станувало збор за истите маици од фан шопот, оваа сезона во Ченто мислам беше, од деца беа собрани исто маици од Шверцери ко трофеј, на форумов знам се пишуваше за тоа, а сега истите тие луѓе да се на трибина и заедно да навиваат ...

Али ок, без разлика што ова ми нема никаква логика бидејќи едното уз другото едноставно не иде, нека биде. :)

Како и да е, дискусијава, а и онаа од погоре со картата е тотално непотребна со оглед дека колку и да се докажувате едни со други, сите ќе си останете на своето ко и увек. ;)

jamaica cpb

iarba
Член од
16 декември 2008
Мислења
172
Поени од реакции
51
неможам да ти се замарам дека ова што го збориш не е вистина нели прво ви беа картите од фан шоп а сеа искочи дека од земја? следно ?

З

Забавата е во Кругот

Гостин
неможам да ти се замарам дека ова што го збориш не е вистина нели прво ви беа картите од фан шоп а сеа искочи дека од земја? следно ?
Земја ???? Реков од фан-шопот...... но нема фан-шопот да ми ги даде картите.... Размисли малце :)

Можеш до задутре да се чудиш,но тоа е тоа.... ти кажав,секој што може да тапка со раце не е навивач.... не примајте секакво гомно на трибина,колку добро толку повеќе штета прават :)

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Браво !!!Срце оставено на тере беспоштедна борба од кошаркарите и секако резултираше со победа.Лазовски ја доби утакмицата ,а хомосексуалецот не знаеше главата кај му е цела утакмица .Секое дете знае дека при серија од неколку коша се бара тајм аут. :)
Скопје засекогаш ќе остане црвено-бело.МЗТ засекогаш ќе остане проклет како што му рекол Гечевски на Станко на европсково, нели? ;)
СРВ ја дигнаа цела сала.Одлична бројка и константно громогласно навивање.Одлична кореографија и ретко видена бакљада на кортеото.Ќе има и слики. Ф.А. досега најслабо изданије последниве 3-4 години во Парк.

А ова за некои сечени зборите?:vozbud: Што е следно индијанци,каубојци?Беда...

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Браво !!!Срце оставено на тере беспоштедна борба од кошаркарите и секако резултираше со победа.Лазовски ја доби утакмицата ,а хомосексуалецот не знаеше главата кај му е цела утакмица .Секое дете знае дека при серија од неколку коша се бара тајм аут. :)
Скопје засекогаш ќе остане црвено-бело.МЗТ засекогаш ќе остане проклет како што му рекол Гечевски на Станко на европсково, нели? ;)
СРВ ја дигнаа цела сала.Одлична бројка и константно громогласно навивање.Одлична кореографија и ретко видена бакљада на кортеото.Ќе има и слики. Ф.А. досега најслабо изданије последниве 3-4 години во Парк.

А ова за некои сечени зборите?:vozbud: Што е следно индијанци,каубојци?Беда...
По реален коментар не сум прочитал до сега..... хахахаха :tapp:

Останете ми поздравен Бојси....Се гледаме во блиска иднина.... и со Среќа понатака.... Поздрав...

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
По реален коментар не сум прочитал до сега..... хахахаха :tapp:

Останете ми поздравен Бојси....Се гледаме во блиска иднина.... и со Среќа понатака.... Поздрав...
Објасни не само да си билдаш коментари.Нема што да зборуваме мислењето на тие што беа таму и на оние што гледаа тв го кажуваат своето.

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Објасни не само да си билдаш коментари.Нема што да зборуваме мислењето на тие што беа таму и на оние што гледаа тв го кажуваат своето.
Го кажаа,го кажаа..... Прочитај 1-2 страни пред оваа и ќе видиш и јас што сум кажал..... И ако мислиш дека тие што гледале на тв треба да кажуваат за атмосверата тогаш дефинитивно сум го утнал соговорникот.... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom