Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Гледаше некој новата емисија на КОД бе???Каква контрадикторност кај Балистите, едниот од ланската емисија го прашуваат кој почна прв, вика дека тој бил на стадион за Македонија и се пеело Клетите Ш*****и, и се чувствувал навреден одтогаш, а друдиот вика ние не навиваме за Македонија, ние сме за Албанија, пошто овој дел бил од Илирида.:pos:
Кога го дадоа бе?

Може да се најде линк?

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Хахаха го гледав ова пред некој ден, помизерна група нема, а толку галама креваат по ФБ...
--- надополнето: Dec 4, 2011 10:28 PM ---
Кога го дадоа бе?

Може да се најде линк?
Вечерва кон 8 и нешто така го фатив...не знам барај архива на Канал 5.

П

Паспарту

Гостин
Хахаха го гледав ова пред некој ден, помизерна група нема, а толку галама креваат по ФБ...
--- надополнето: Dec 4, 2011 10:28 PM ---
Вечерва кон 8 и нешто така го фатив...не знам барај архива на Канал 5.
Не би рекол баш, во втора лига и чкембари не се собираат во толкава бројка, а да не правиме муабет за другиве групи... : )

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не би рекол баш, во втора лига и чкембари не се собираат во толкава бројка...
Не ме заебавај брате, Соколи се измислени за овие, им направија 20 души гостување... со 3,4 нивни полицајци и со камења ги гаѓале, жими бројката се деца се.

K

kalimer0

Гостин
Гледаше некој новата емисија на КОД бе???Каква контрадикторност кај Балистите, едниот од ланската емисија го прашуваат кој почна прв, вика дека тој бил на стадион за Македонија и се пеело Клетите Ш*****и, и се чувствувал навреден одтогаш, а друдиот вика ние не навиваме за Македонија, ние сме за Албанија, пошто овој дел бил од Илирида.:pos:
Пак беше тој "си дуваше ветерот и падна знамето, ние сакавме само да го кренеме..." ?:tapp:

П

Паспарту

Гостин
Не ме заебавај брате, Соколи се измислени за овие, им направија 20 души гостување... со 3,4 нивни полицајци и со камења ги гаѓале, жими бројката се деца се.
Сите се деца од навивачкиве групи во втора лига, ретки се оние со +20 години. Него муабетот ми беше за бројката и навивањето, сепак за втора лига е сосема солидно доколку се споредат со другите групи.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
Кога го дадоа бе?

Може да се најде линк?
Пак беше тој "си дуваше ветерот и падна знамето, ние сакавме само да го кренеме..." ?:tapp:
Обично навечер после вестите после 12 е реприза.Ако не после репризата овде ќе го имат
http://kanal5.com.mk/Default.aspx?mId=120
А немаше ништо посебно ново.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.892
Поени од реакции
2.804
^Ако станува збор за добар однос со други навијачки групи,тоа те асоцира на братство?Не прај филмоој ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom