Фан Клуб: Барселона

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Подобро е со 3-5-2 да излезе, повеќе гужва на средината ќе има, таа е најбитна

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Мора да се признае дека Реал се доближи годинава, од кога е Пеп на клупата ова е најсилниот Реал, од друга страна Барса годинава не е на нивото бар кога игра на гости, се мачеше на доста натпревари иако тоа нема ништо да значи кога ќе дојде 10 Декември, на таков натпревар никаква статистика нема големо значење.

Не сакам да летаме во облаци, сакам таа привилегија да им ја оставиме на фановите на Реал, знаеме колку пати летале од кога сме на форумов, нека остане така, бар на крај поголем ќе биде меракот.

А дека ќе се верува во победа, тоа да, не гледам причина на тоа да се гледа поинаку.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Нема да "излезе" со една формација за цел натпревар...
Сосема извесно е дека ќе стартува со 4-3-3, сите екипи најголемиот пристисок против Барса го вршат првиот 10-15 минути, најбитно е да не се прими гол тогаш. Исто како што е извесно дека ќе видиме 3-4-3/3-5-2 во некој дел од натпреварот.

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Честито победа и од мене, за со реал мислам нешто слично од вчера само место Куенка сакам да го видам Алвес да буши по таа десна страна кај Марсело заедно со Меси... Мора да искористиме тоа што имаат слаби бекови у дефанзива (читај Марсело) и десен бек - Лас шо природна позиција му е средина и многу поспор за разлика од Санчез...

------------------------ Валдес ----------------------
-- Алвес ----- Пиќе ---- Пијол/Маске--- Абидал
------------------------ Бускетс ----------------------
------------- Чави ------------------- Иниеста--------
-------------------------- Фабре-------------------------
------------- Меси------------------Санчез/Виља

Со тоа што ако играме со два шпица (Меси - Санчез/Виља ) Алвеш понапред и некоја си формација 3-4-3 со Фабрегас како лажна 9-ка, а ако играме со 3 шпица (Меси, Санчез, Виља) ондак најверојатно ќе нема место за Фабрегас...
Искрено ова го очекувам, ма да се знае дека кај Пеп ништо не се знае...

П.С. Очекувам победа, ама и со нерешено сум задоволен пошо на Кампот губат :pipi: и ќе чекаме еден кикс повеќе од нас и со тоа да избиеме на првата позиција :D

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Ej aj ve molam da go spustite toj Real na zemja oti pocnale mnogu da letat ne mozat da cekat do sabota :vozbud:

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Абе момци,вие изгледа уште мислите дека таа ваша барса е најака.Ке ве замолам да не влагате во филмови,зошто се си има свој крај па и фарса.

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Здраво, јас сум нов на форумот и сум голем фан на Барселона.:)
Добредојде, а ботот шо те цитираше игнорирајго во секој негов пост.

Иначе честита победа над Леванте, изиграја подобро и од вторникот. Со ваква игра на Бернабе че бидиме поблиску до победа. Кој нервози ги степаја одбранбените играчи на Леванте, тоа чудо беше.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.701
Поени од реакции
22.840
Иначе, последен пат кога сме играле на Бернабе, а не сме постигнале погодок на тој натпревар е на 22 октомври 2006та година. Времиња беа тоа, со Олегер, Едмилсон, Мота, Гудјонсен.... :)

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Иначе, последен пат кога сме играле на Бернабе, а не сме постигнале погодок на тој натпревар е на 22 октомври 2006та година. Времиња беа тоа, со Олегер, Едмилсон, Мота, Гудјонсен.... :)
Олегер врскаџијата, Едмилсон:notworthy:, МОТА кај најјаките игра, Гудјонсен нз шо бараше кај нас

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Лелелелел легендите на клубот.....
Јас сигурен сум дека ќе постигнеме гол/голови но дека ќе примиме и тоа знам :oops: ....

Kajgana Shop

На врв Bottom