Halo: Combat Evolved и Halo 2 (DirectX10, така да само на Vista/7).Halo za PC koj verzii bea ??
Да де.combat evolved шиба и на directx 9 :|, ne e tolku nova. a halo 2 mislam deka bara directx 10
Најјака игра за 2011та!! лолЈа игра ли некој Postal III
Stronghold 3.Дечки, абе има ли некоја нова стратегија? Освен Стар Крафт 2, се разбира... нешто изгорен сум по нова, ова постариве ми се некако презаситени..
World in Conflict, според мене, најдобра!Некоја стратегија за windows 7 ?
ке ја подржи ? бидјеки гледав побарувања не најдов дека е за 7ка...ја симнави си викам џабе ли шитнав 7 гига со се совиет асаулт ја симнав ...World in Conflict, според мене, најдобра!
Ќе ја поддржи немај гајле. Се надевам дека и пц-то ти е солидно...ке ја подржи ? бидјеки гледав побарувања не најдов дека е за 7ка...ја симнави си викам џабе ли шитнав 7 гига со се совиет асаулт ја симнав ...
Мхмхм.. абе не ми се допаѓа нешо многу серијалот Стронгхолд.. друго.. ?Stronghold 3.
Нема што нема по руските сајтови, е јбг... пуни се вируси...но не е лошо да се малку од малку разбира и рускиот јазик па се ќе најдеш, им нема рамни во пиратеријата, имаат само една маана..се русицифираат, од софтвер до игри( алал да им е)....., ја има и играва... е сега не се оригинални двд-а со кракови но се наоѓа како компресирана датотека која само се распакува и играј...Grotesque Tactics 2
--- надополнето: Dec 4, 2011 1:05 AM ---
Најјака игра за 2011та!! лол
Барем се надевам така. Во Русија е веќе излезена на јутуб има цели видеа со гејмплеј на руски. Спред тоа што видов набрзанка, ни Светците не и се рамни.