Најомразени ТВ лица во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Mandrak
  • Време на започнување Време на започнување

Најомразено тв лице

• Вкупно гласачи
    41
И ја ќе гласав за него али го нема...

Vucic Lila, Turundzieva, Caci pakovska, vesna petrusevska, onie od happy hour. od kvizon keso lovec lelel ima use ali sea ne mi teknuvaat ...

Оние на Амазон или Крт кај беа не знам,што се праат дека се лечат со некои плочки,медови,сокови.А најтрагично е што има луѓе веруваат.
Па добро бе мајка му...да беше тоа стварно у државава ќе немаше потреба од Клинички Центар.

Aleksandar Blazevski колку ми е одвратен :pov: сегде се бута жива гнаса е

Не е на листата, но мој избор број 1 е Биљана Секуловска. Секонд рунер уп е самобендисаниот Латас.

Go nema tuka...a i jas ne se sekjavam kako se vika!
Eden sto vodeshe sah pa posle toa stana voditel na MTV 3 i ne mi teknuva kaj prodolzi negovata `uspeshna kariera` posle toa!
`Tip` so ljiljakovi debeli tegli u stil rayban...
poluduvav koga ke go videv!
Odma posle toa e dokazanoto seljacishte Dragan Vucic...
I tretoto mesto go drzat SITE sportski komentatori bez Ljubomir Nikolovski!
Nepismeni lugje be...cel zivot da jades leb od edna oblast i nisto da ne znaes (transferi,iminja,pozicija i sposobnost na igracite) i plus lapsusi da pravis celo vreme...pa toa ima samo vo Makedonija! :toe:

Мене ужасно ме нервират Јован Трпески од "најдобрата" охридска телевизија( а можит и пошироко) ТВ МОРИС. Типацон е сопственик, камерман, спикер, известувач, тон мајстор, одговорен е за светло, за костими, за шминка. Абе буквално сам си работит чоекон.

Сабина,Глорија и типката што води валијант x. Mразам умислени типки/типци кои прават пари на туѓа неинформираност

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom