Најомразени ТВ лица во Македонија

Најомразено тв лице

• Вкупно гласачи
    39

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
И ја ќе гласав за него али го нема...

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
Vucic Lila, Turundzieva, Caci pakovska, vesna petrusevska, onie od happy hour. od kvizon keso lovec lelel ima use ali sea ne mi teknuvaat ...

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Aleksandar Blazevski
Ivan S. Mircevski
Lilaaaa
Dragan Vucik
i onaa na prva, mislam deka Eli se vika, so nekoi degenski prasanja na normalni gosti i so nikakva smisla za humor... ima nekoi CD-a vo pozadina na emisijata...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Оние на Амазон или Крт кај беа не знам,што се праат дека се лечат со некои плочки,медови,сокови.А најтрагично е што има луѓе веруваат.
Па добро бе мајка му...да беше тоа стварно у државава ќе немаше потреба од Клинички Центар.

Gorco

WEHADAHFUKDOWAHNODAT
Член од
29 април 2005
Мислења
556
Поени од реакции
35
Не е на листата, но мој избор број 1 е Биљана Секуловска. Секонд рунер уп е самобендисаниот Латас.

N

n/a

Гостин
Go nema tuka...a i jas ne se sekjavam kako se vika!
Eden sto vodeshe sah pa posle toa stana voditel na MTV 3 i ne mi teknuva kaj prodolzi negovata `uspeshna kariera` posle toa!
`Tip` so ljiljakovi debeli tegli u stil rayban...
poluduvav koga ke go videv!
Odma posle toa e dokazanoto seljacishte Dragan Vucic...
I tretoto mesto go drzat SITE sportski komentatori bez Ljubomir Nikolovski!
Nepismeni lugje be...cel zivot da jades leb od edna oblast i nisto da ne znaes (transferi,iminja,pozicija i sposobnost na igracite) i plus lapsusi da pravis celo vreme...pa toa ima samo vo Makedonija! :toe:

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Мене ужасно ме нервират Јован Трпески од "најдобрата" охридска телевизија( а можит и пошироко) ТВ МОРИС. Типацон е сопственик, камерман, спикер, известувач, тон мајстор, одговорен е за светло, за костими, за шминка. Абе буквално сам си работит чоекон.

Black Swan

With Chelsea Forever
Член од
19 јули 2006
Мислења
101
Поени од реакции
0
Сабина,Глорија и типката што води валијант x. Mразам умислени типки/типци кои прават пари на туѓа неинформираност

Kajgana Shop

На врв Bottom