можеби...хахаха,,, добро ти е оваНемораат да ме бркаат. Доволно е кога ке забележат на радарот дека сум побрз од максимално дозволената брзина да ми дадат знак за сопирање и ќе сопрам.....можеби![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
можеби...хахаха,,, добро ти е оваНемораат да ме бркаат. Доволно е кога ке забележат на радарот дека сум побрз од максимално дозволената брзина да ми дадат знак за сопирање и ќе сопрам.....можеби![]()
Не бе, стварно ќе се обидам да сопрам, ќе префрлам за брзина подолу ...и ќе завртам до даскаможеби...хахаха,,, добро ти е ова![]()
па нормално де....ти ке се обидеш, ама ке мора да го стабилизираш моторот... не си луд да се испотепаш на улица ако он решил да те запира...Не бе, стварно ќе се обидам да сопрам, ќе префрлам за брзина подолу ...и ќе завртам до даска![]()
Дефинитивно во право си!па нормално де....ти ке се обидеш, ама ке мора да го стабилизираш моторот... не си луд да се испотепаш на улица ако он решил да те запира...![]()
Немораат да ме бркаат. Доволно е кога ке забележат на радарот дека сум побрз од максимално дозволената брзина да ми дадат знак за сопирање и ќе сопрам.....можеби![]()
vekje koe zbrime za patroli nekoj neka kaze kaj ima radari vo skopje naprimer ?? kaj najvekje stojat