Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ненормални сте или да !?

Шакира самиот се заеба. Направи глуп жолт у 90та минута... со кој памет задржуваш време, а водиш 4-0, и после тоа да не се декларира како намерен жолт !? Самоубиство од прв степен!

Алонсо направи фаул у почетните минути, сосема „нормален“ старт за жолт, кој не треба да се оквалификува како намерен у споредба со ова од Пи4е...

Ако му лупнат казна треба да го пцуете Пи4е заради неговата глупост а не ШФП што му лупнала казна...

Ако уопште му дадат, не прочитав досеа официјална информација дека е казнет... :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Нема ни да му дадат. Ако случајно го суспендираат Пике, и Алонсо ќе јаде суспензија тоа сигурно.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.731
Поени од реакции
22.891
Денеска беа доделени наградите од страна на Шпанската Фудбалска Федерација за 2010-11. Еве ги добитниците:
Најдобар голман: Виктор Валдес
Најдобар дефанзивец: Ерик Абидал
Најдобар мидфилдер: Чави
Најдобар офанзивен мидфилдер: Андрес Иниеста
Најдобар напаѓач: Лионел Меси
Најдобар играч: Лионел Меси
Најдобар тренер: Пеп Гвардиола
Откритие на сезоната: Икер Мунијан

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.731
Поени од реакции
22.891
Зарем ќе им објаснуваш со видеа? Само ненормален може да се противи на фактот дека Ерик беше најдобар дефанзивец во Ла Лига минатата сезона и покрај фактот што беше отсутен одреден период.
Ај, да се противите за Валдес пред Касиљас, барем има смисла, ама за Абидал нема да ви објаснувам со видеа. Само еден позз:

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Брат, не сум ни за Барса ни за Реал али стварно ова со Абидал ми е смешно :) исто како што според мене за најдобар напаѓач требало да земе Роналдо(јасно е како ден а зашто не е он прогласен незнам) и Озил на местото на Иниеста, другото ок си е.

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Брат, не сум ни за Барса ни за Реал али стварно ова со Абидал ми е смешно :) исто како што според мене за најдобар напаѓач требало да земе Роналдо(јасно е како ден а зашто не е он прогласен незнам) и Озил на местото на Иниеста, другото ок си е.
WTF?! Ај објасни ако сакаш...

O

ob1

Гостин
Значи збори за најдобар напаѓач, јасно е ко ден дека минатата сезона Роналдо имаше највеќе голови дадено во Ла Лига, искрено незнам по која основа го избрале Меси..

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.865
Поени од реакции
10.358
Ти па стави го цел тим на Реал на местото на Барса, нели они освоија титула и победија 5 - 0...

Kajgana Shop

На врв Bottom