Инкогнито Original
1312
- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 2.910
- Поени од реакции
- 1.552
Ја сакам со сите шо глумат фатални и се јачаат дека нејкат никого да упознаат. <3
Само изрази желба и заитај накај Скопјево (што не ти е така далеку) и се дружме обавезноСо Purple Puma, Луси Лу, со Леандра се имам само формално запознато така што и Леандра би ја додала на списокот
Ќе ми бидет милоЛуси Лу, Леандра, Абадон, Хјуман,Дибек ..
Job doneПа повеќе има Со калимеро, ми има оставено стварно добар впечаток, со Правниче се запознавам уште од 2008 година Иосоноинтериста, ElNinho & Drettica , PillowQueen, Red John, Princess of Evil, Darling итн итн
Пак?Со Leandra.
И ја сакам. Со ракија.Пак?
Да, поминаа три години де.........Или година не се сеќавам баш најдобро...Таман една воспитна да ми удриш да ми се врати меморијата.Ааа се сеќавам на едно нешто.Кога сакав да си отидам и кога ти кажав на фин и културен начин во миднајт ти ми се обрати нешто со: „Абе доаѓај вамуууууу седи!!!!!!! “(намерно со извичници зошто така ми се обрати, ме расплака).Тоа мене ми даде аларм дека си спремна со heavy maschine gun да ме бркаш низ миднајт.Тогаш ноќта ќе ми ја направеше да ми биде ноќ засекогаш.Што е доволен доказ сега да си земам панцир и само од хермелин да те поздравам.Надвор излегување nuk....Пак?