во миднајт
За кој миднајт станува збор, овој во околија во мралино или некаде низ град.???Сакам Мачорка следен пат да ја видам во кафана, без изговори.
Мачорка два пати беше поканета на собиранки, два пати се најави а не дојде. Почнувам да мислам дека е машко кој не трола сите на форумот...Сакам Мачорка следен пат да ја видам во кафана, без изговори.
Да, машко сум, и плус се претварам во рептил повремено.Мачорка два пати беше поканета на собиранки, два пати се најави а не дојде. Почнувам да мислам дека е машко кој не трола сите на форумот...
И јас напати сум се думал дали се работи за некој Ристо. Озбилно. Сериозна е работава.Да, машко сум, и плус се претварам во рептил повремено.
Прво, сериозно, ЖЕНСКО СУМ!И јас напати сум се думал дали се работи за некој Ристо. Озбилно. Сериозна е работава.
Јас не се сомневам во твојот полПрво, сериозно, ЖЕНСКО СУМ!
Второ, јас живеам во Кисела Вода, сите што се сомневаат во мојот пол, уште вечерва можат да дојдат да седнеме на едно кафе. Ако мислите дека сум некаков хомосексуалец или травестит што ќе ве силува, земете си и обезбедување.
Не ми се верува дека сериозно морам да се правдам за мојот пол ...
Јас уште еднаш ќе повторам, ако има некој од Кисела Вода, уште вечерва нека се јави, ќе се најдеме, не мора ни на кафе, и онака ќе затворат кафичите, ќе испушиме некоја цигара ( на некое осветлено место , за да не го силувам), чисто да докажам дека сум женско.Јас не се сомневам во твојот пол
Кој и да се преправа после 100 поста еднаш ќе се испушти така да нема лаги овде, само на фб може.
Далеку си ми едно 12,13 км, иначе би поминал јас на кафе, јас не се сомневам воопшто иако првпат те среќавам на форумов.Јас уште еднаш ќе повторам, ако има некој од Кисела Вода, уште вечерва нека се јави, ќе се најдеме, не мора ни на кафе, и онака ќе затворат кафичите, ќе испушиме некоја цигара ( на некое осветлено место , за да не го силувам), чисто да докажам дека сум женско.
Јас уште еднаш ќе повторам, ако има некој од Кисела Вода, уште вечерва нека се јави, ќе се најдеме, не мора ни на кафе, и онака ќе затворат кафичите, ќе испушиме некоја цигара ( на некое осветлено место , за да не го силувам), чисто да докажам дека сум женско.
Далеку си ми едно 12,13 км, иначе би поминал јас на кафе, јас не се сомневам воопшто иако првпат те среќавам на форумов.