V
Vollstandig
Гостин
Веќе пукнавме од чекање и пак ја немаВо очекување на новата Апореа
Веќе пукнавме од чекање и пак ја немаВо очекување на новата Апореа
Можда за Нова Година ќе ја пуштатВеќе пукнавме од чекање и пак ја нема
штама е преку ден и за работна недела, знам дека еве безпарица ама на луѓево ни до шетање не му е дојдено, во право си дека овде има многу кафичи ама се знае каде е шемата, или вирус или вип, можеби и табу. за малите азур а другиве човек нема влезено, една споредба со битолските кафулина каде што лете-зиме, дење-ноќе секој ден е полно, денеска во битола 12 часот на широк сокак тешко место да начекаш. кај нас само летно време и сабота на пладне има гужва бидејќи пазар ден е.Нојчниов живот е катастрофа,според мене или пак тоа е затоа што има многу кафичи,а малце лујџе?Пошо кај и да појдиш таму 50 души се вртка,пола празен кафичо...Иначе според мене најдобро е морнар,али најчесто таму се сите под 18 години,секој петок/сабота има некоја добра журка,еве баш вечерва ќе бидат Д'Хаундс...ако има некој шо че оди вечерва,нека ми се јави че се запознајме
Би требало во сабота да работи, гледам ми стаса покана од Crossroad Blues Band за свирка...Веќе пукнавме од чекање и пак ја нема
Има време, в лето че му ја мислимеај предложете некое место за посета за време на некој летен празник фалааа
ај баш да видиме како ќе бидеСлушнав дека новата Апореа ќе биде повеќе место за кафе отколку за ноќен живот. Ќе има библиотека, ќе биде покомфорно. Сепак мислам дека и старата треба да остане
Зависи младата госпоѓица што сака да посети инаку да...рано е за лето...зимава че мрзниме ко пингвини да г'****ај предложете некое место за посета за време на некој летен празник фалааа
Хахаха, не навистина реална (иако мислам не толку снабдена), а можно е и тоа да се само муабети.ај баш да видиме како ќе биде
ваква библиотека? каква што спомнува Блажо?
Само привремено е затворена Апореа ... ја преместија на друга локација само уште не е отворена ( колку шо знам ) , но според локацијата каде што ќе биди сега не верувам да биди истата шема , ми се чини повеќе ќе биди за кафе шема ( дај Боже да грешам ) .Што ви текна да го затворате едно од најдобрите места Апореа, кај што може да се слушне саглам музика во ПП ? Јас кога и да идев во ПП секогаш таму сме излегувале и имало богами ептен топ журчиња, музика на ниво и народ еден куп.