Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
t-home ., instaliran optichki kabel vo sredata ., sam o shto zaminaa mmonterite ., i internetot i telefonot gi snema., ovoa vo sredata ., vo chetvrtok reagirav i podnesov prijava ., cela nedela me matkaat i me vozat ., niz siot t-hom ., dens ke dojde majstor ., . pak denes ke dojde majstor ., i taka sueshte cela nedela ., gi nema ., a za denes beshe 100% kazhano deka ke dojdat ., no i sega dodoeka ovoa go pishuvam nikade gi nema ., ...vnimavajte ., shto potpishuvate ., i kako se odnesuvaat.............bruka zhiva se ., mozhebi sistemot e super no profesionalnosta ., seushte im funkcionira na sistem socijalistichki., a spored dogovorot ., defektot treba da se otkloni za 48h ., znachi da se vlechkame po sudovi., bidejki za ovaa nedela ., od nemanje na internetot se pretrpeni zagubi..........t-home=:гомце:
Проблеми и пречки во линијата пријавувајте на 177. И мене ме зафракаваа една недела за инсталирање оптика и нова опрема, и вака револтиран како тебе се јавив на сите можни контакт центри што ги имаат, поднесов приговор за работата, им пратив и меил со детален опис на проблемот, па да видеш утредента како се паркира комбето пред вратата :D
После тоа, во текот на денот 2пати ми се јавија од централата од Скопје да проверат дали е се средено.
--- надополнето: Nov 28, 2011 7:03 PM ---
Можете да се логирате на Мој Телеком сега?
Само логин, проверка на сообраќај и слично е оневозможено...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.752
Поени од реакции
52.714
Можам да се логирам... ама само толку. Да проверам поминато нет и слични ствари неможам
Само логин, проверка на сообраќај и слично е оневозможено...
Мене цело време ова ми го дава кога пробувам да се логирам:

Error 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): The server closed the connection without sending any data.

Денес ми ставаа оптика.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Ме ставија на новата платформа,на кој број да се јавам за да добијам неограничен интернет?

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Фала многу.
Сеа 3 месеци од денес натаму ми се рачунаат или како кај сите до март? (без март) или?

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Фала многу.
Сеа 3 месеци од денес натаму ми се рачунаат или како кај сите до март? (без март) или?
Отвори moj.telekom.mk, таму ќе ти пишува: Почнувајќи од 29.11.2011 заклучно со 29.02.2012
имате неограничен месечен интернет сообраќај во рамките на пакетот кој го користите. *

Член од
4 мај 2007
Мислења
598
Поени од реакции
208
Денес се јавив(конечно ми кренаа :) ) да ме префрлат на новата платформа. Операторот ми побара мобилен и ништо не ја сфатив што како ќе ми се јават. Откако спуштив ми стигна порака од македонски телеком( на мобилен) Почитувани, ве известуваме дека на датум во 13 часот е пријавена пречка за сервисот со ознака L0239805
Што значи ова ? Треба пак да им вртам ? :)

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Денес се јавив(конечно ми кренаа :) ) да ме префрлат на новата платформа. Операторот ми побара мобилен и ништо не ја сфатив што како ќе ми се јават. Откако спуштив ми стигна порака од македонски телеком( на мобилен) Почитувани, ве известуваме дека на датум во 13 часот е пријавена пречка за сервисот со ознака L0239805
Што значи ова ? Треба пак да им вртам ? :)
Најверојатно погрешиле со налогот.. јави им се пак, прашај ги што значи таа ознака ќе ти објаснат што понатаму треба да направиш.

Член од
4 мај 2007
Мислења
598
Поени од реакции
208
Најверојатно погрешиле со налогот.. јави им се пак, прашај ги што значи таа ознака ќе ти објаснат што понатаму треба да направиш.
Пораката била за да видам дека е започнат процесот за префрлање на новата платформа. Кога ќе ме префрлат ќе ми стигне порака дека пречката е затворена. :)

Член од
21 април 2008
Мислења
267
Поени од реакции
130
значи на 142 200 треба да вртам прво да ме стават на новата платформа или оној 12345 ?

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
значи на 142 200 треба да вртам прво да ме стават на новата платформа или оној 12345 ?
другар,прво јави се на 0800 12345,они ќе направат налог и ќе чекаш екипа од т-дома да дојде и да ти среди ...

Kajgana Shop

На врв Bottom