Toneh
is a turtle
Луѓе има некој од вас проблем со мегаплоуд ?
Кај нив беше проблемот, имаа DNS зафрканции, меѓутоа сега е средено.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Луѓе има некој од вас проблем со мегаплоуд ?
Другар се надевам мене ми одговараш, али ништо не те сфативako ti e vklucen gore vo ruterot na gornite priklucoci, i da ne raboti, javi im na 080012345 da ti go sredat.
Другар се надевам мене ми одговараш, али ништо не те сфативИмам speedport рутер и неможам баш да се јавам на 080012345 зошто не ми работи домашниот откако активирав неограничен нет
![]()
T-home корисници, сакам да се осигурам дека проблемов е до нив.. може ли да ја отворите оваа страна http://www.imgur.com и да ми кажете дали ви врти Loading цело време под "Upload Images" или ви работи најнормално(тоа значи дека ќе пишува computer/web и ќе може да кликате на нив). Пробајте и со други browser-и.
Пријави му овде (или по ПП, или преку сајтот..) на MrGrim, барем да провери да не е некој проблем од негова страна.На google ги користам DNS серверите. Неќе ни со OpenDNS. Се јавив во техничка и кај него беше така рече ќе им пренесе на колегите...
Пробано кај другар со нет од кејблтел, си работи.
Пријави му овде (или по ПП, или преку сајтот..) на MrGrim, барем да провери да не е некој проблем од негова страна.