Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.231
Дојде време Сити да изгубат некој бод минимум 2 бода губат од Ливерпул Кени знае како да постави игра против големите екипи

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ајде и наредно коло сите нерешено, шо се мени тиче неам ништо против !!! :вонзем::гомце::нинџ::гик::свиркам:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Aко Сити остане непоразен во дуелите со Ливерпул и Челзи,тогаш треба и заслужува да биде шампион сезонава.
Зошто лесно се справува со помалите екипи условно речено,го демолираше Јунајтед,баш сега ме интересира како ќе се справи со Ливерпул и Челзи.
и Арсенал ;)
Али 5 можат. :))))))) (шала)

Едит: Ова коло очекувам да победат сите фаворити. Под нив поздразбирам победи на Челзи и Арсенал, па на Јунајтед и на Ливерпул. Тотенхем губи на Хауторнс, си велам.
Не типувај веќе жити се...

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
  • Edin Dzeko and Sergio Aguero are tied for second place in the Premier League scoring charts this season on 10 each, three behind leader Robin Van Persie.
  • Manchester City have not won in their previous eight trips to Anfield, losing six and drawing two.
  • City have scored 42 goals in their first 12 games this season, more than any side for 48 years at this stage of the season.
  • The Reds are unbeaten in six league games, while City have not lost at all this season in Premier League action.
  • Liverpool's side are currently in sixth place on 22 points, the same as Chelsea and Arsenal - some 12 points behind leaders Manchester City.
Последни 2 натпревари меѓу Ливерпул и Сити:

England - Premier League ‎(EPL)‎ Apr 11, 2011 Liverpool 3 - Man City 0
England - Premier League ‎(EPL)‎ Aug 23, 2010 Man City 3 - Liverpool 0

И 2та тима се речиси комплетни,кај Ливерпул поради повреда ке отсуствува само Џерард,а кај Сити Харгривс.. Очекувам резултатот да заврши нерешено..

Arsenal vs Fulham PREVIEW
Chelsea vs Wolves PREVIEW
Manchester United vs Newcastle PREVIEW
Liverpool vs Manchester City PREVIEW

FUCK YEAH :icon_mrgr::icon_mrgr:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Великан, прав господин, вистинска легенда... Гери Спид, почивај во мир, мајсторе !

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
R.I.P Гери Спид , стварно ми е многу жал , вчера го гледав на сателитска на BBC со Гери Мекалистер беа гости еј , вчера , не ми се верува

Rage!

Анархист
Член од
23 ноември 2011
Мислења
78
Поени од реакции
33
Титулата за Манчестер Сити - МОЈ ТИП ЗА ОВАА СЕЗОНА !

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.815
Поени од реакции
11.439
Да беше сега крај на првенство, пеќи, ама не е :icon_mrgr:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
RIP Гери Спид, едноставно легенда на англискиот фудбал. Знам дека уште во Сабота гостувал на некое шоу и кажал дека се чуствува добро :/

Што се однесува до дербито....Ливерпул покажа ептен добра игра, не очекував дека можат толку да ги надиграат Сити. Среќа па Харт беше расположен.
Друго, јес да Балотели е малоумен, глуп и се тоа држи, ама вчера не заслужи црвен картон.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Судиите за Јунајтед се уште а? Пенал како планина за Њукасл кој немаше шут на гол!

GGMU!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Заборавив да прашам...не го погоди Чичко топката во рака?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.056
Поени од реакции
45.799
Излезе некое инфо за Спид и причината зашто се самоубил ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom