Незнам со Ливерпул,ама со нашиов тим лесно ке се справи..Aко Сити остане непоразен во дуелите со Ливерпул и Челзи,тогаш треба и заслужува да биде шампион сезонава.
Зошто лесно се справува со помалите екипи условно речено,го демолираше Јунајтед,баш сега ме интересира како ќе се справи со Ливерпул и Челзи.
Ќе видиме тоа,дали лесно ќе се справи.Ранетиот лав е најопасен,нели?Незнам со Ливерпул,ама со нашиов тим лесно ке се справи..
Проблемот е што Челзи моментално е овца а не лав.Ќе видиме тоа,дали лесно ќе се справи.Ранетиот лав е најопасен,нели?
Не верувам,4 порази не можат да го променат лавот во овца.Сепак се работи за кралот на животнитеПроблемот е што Челзи моментално е овца а не лав.
Али 5 можат. )))))) (шала)Не верувам,4 порази не можат да го променат лавот во овца.Сепак се работи за кралот на животните
Прочитав и на друг форум и јас сум за ! Барем нема да плачиме заради голови кои нема да ни бидат признати ))Goal line technology ќе биде тестирана деновиве на некои од натпреварите во 3 и 4 лига, најверојатно уште наредната сезона ќе биде воведена во ПЛ.
Али 5 можат. )))))) (шала)
Едит: Ова коло очекувам да победат сите фаворити. Под нив поздразбирам победи на Челзи и Арсенал, па на Јунајтед и на Ливерпул. Тотенхем губи на Хауторнс, си велам.
--- надополнето: Nov 26, 2011 12:49 AM ---
По вистинааааа, за ова ептен ќор да си. ЕптенКе ми недостигаат овие случки..
Вервај ме ! )))))
Ќе треба уште толку да "завојувате" со Blue ArmyИма ли тема за Ливерпул - Манчестер Сити ?
Можда нерешено, да губат нема.По вистинааааа, за ова ептен ќор да си. Ептен
--- надополнето: Nov 26, 2011 1:36 AM ---
Вервај ме ! )))))