Kostic
Sadio smokve oko Tadz Mahala
- Член од
- 31 јули 2009
- Мислења
- 9.856
- Поени од реакции
- 5.611
Мислиш они не го искористија вашиот кикс ?Не го искористивме киксот на Ман Сити... сеа ќе бевме -3 бода...
Мислиш они не го искористија вашиот кикс ?Не го искористивме киксот на Ман Сити... сеа ќе бевме -3 бода...
Како сакаш сфати го...Мислиш они не го искористија вашиот кикс ?
Па не може да го сватиш како сакаш кога ние игравме вчера ,значи пред нив,ние киксираме први,така да тие имаат време да калкулираат и сега моментално да жалат што не се одлепија повеќе,не можеме ние да "искористуваме" нечиј кикс кога сме ја одиграле утакмицата 24 саата пред нив...Како сакаш сфати го...
Јас за наш кикс го сметам ова , да си тепавме... ама ете судијата не дупна со то грдиот пенал, и то офсајдот ... ама јаде што е тука е......Па не може да го сватиш како сакаш кога ние игравме вчера ,значи пред нив,ние киксираме први,така да тие имаат време да калкулираат и сега моментално да жалат што не се одлепија повеќе,не можеме ние да "искористуваме" нечиј кикс кога сме ја одиграле утакмицата 24 саата пред нив...
За утакмицата ќе кажам само едно-Њукасл гадови едни да испаднете пак!!!
Типот повеќе изгуби него што пресече , и често беше во ситуација да отвара контри на приотивничка екипа ... да не заборавиме утакмицата се играше на Олд Трафорд и последните 10 минути се играше со играч помалце . Кога нив им исклучија играч станавме рамноправен противник 10 на 10 .. зашто во случајов керик не се рачуна воопшто !!!!^ а колку пресече? Или тоа не се рачуне?
Секое зголемување на маргината према ривалот се карактеризира како профитирање. Стагнацијата со бодови не е никаков профит.Мислиш они не го искористија вашиот кикс ?
Бербата го чуваат за да не игра натпревари и да му се активира клаузулата со што договорот ќе му се продолжи за уште една година. Мислам дека ни на клупа го немаше. И јас нејќам да верувам дека ќе си иде Бербатов ама изгледа стварно татко му у право бил кога го кажал тоа во Бугарија дека му бараат нов клуб. Колку лигашки натпревари има изиграно досега? Три максимум.Чичарито беше изгубен вчера, треба да вежба пасинг, ни самиот не знаеше што правеше на моменти, чекав цело време да биде заменет али ништо. Бербата си остана на клупа. Не значи дека ако дал гол несакајќи треба да игра по секоја цена, но тоа е секако одлука на дедо Алекс. Прво полувреме беше катастрофално, дали од силниот дожд или од не знам шо, двете екипи играа ко второлигаши. Второто друга песна, се создадоа шанси, не ми се верува како се спасија Њукасл, Симпсон од линија, ударот на Видич у гради на голманот , пеналот смешен и тоа е тоа. Ќе намалевме разлика, али добро шо не зголемија на +7, со оглед на овие "киксови" задоволен сум од изгледот на табелата. На крајот на мечот сите кон судијата, шо ѓаволштина се собра, поготово Рио .
Јас па као да прочитав изјава од Ферги дека ќе сметал на Бербатов, али шо го знам шо планови има, премногу е отсутен и според тоа држи вода твоето. Ќе иде изгледа у Турција, таман блиску до дома, ќе може и со автобус да иде...Бербата го чуваат за да не игра натпревари и да му се активира клаузулата со што договорот ќе му се продолжи за уште една година. Мислам дека ни на клупа го немаше. И јас нејќам да верувам дека ќе си иде Бербатов ама изгледа стварно татко му у право бил кога го кажал тоа во Бугарија дека му бараат нов клуб. Колку лигашки натпревари има изиграно досега? Три максимум.
Па и јас ја прочитав и си реков супер, нема да го даваат, ама во ПЛ стварно малце го игра, дури да ме прашаш на кои мечеви играше Бербатов од почетокот ВБА па до вчера со Њукасл врска ќе неам да ти кажам :/ Или во Турција или во Анжи, дај овие од Анжи нека се јават да ги ограбиме најубавоЈас па као да прочитав изјава од Ферги дека ќе сметал на Бербатов, али шо го знам шо планови има, премногу е отсутен и според тоа држи вода твоето. Ќе иде изгледа у Турција, таман блиску до дома, ќе може и со автобус да иде...