Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Како сакаш сфати го...
Па не може да го сватиш како сакаш кога ние игравме вчера ,значи пред нив,ние киксираме први,така да тие имаат време да калкулираат и сега моментално да жалат што не се одлепија повеќе,не можеме ние да "искористуваме" нечиј кикс кога сме ја одиграле утакмицата 24 саата пред нив...
(y)

За утакмицата ќе кажам само едно-Њукасл гадови едни да испаднете пак!!!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Па не може да го сватиш како сакаш кога ние игравме вчера ,значи пред нив,ние киксираме први,така да тие имаат време да калкулираат и сега моментално да жалат што не се одлепија повеќе,не можеме ние да "искористуваме" нечиј кикс кога сме ја одиграле утакмицата 24 саата пред нив...
(y)

За утакмицата ќе кажам само едно-Њукасл гадови едни да испаднете пак!!!
Јас за наш кикс го сметам ова , да си тепавме... ама ете судијата не дупна со то грдиот пенал, и то офсајдот ... ама јаде што е тука е......

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Вчера тоа беше класичен пример за тоа како некогаш не сака и не сака топката да влезе во гол..
Сто и една клетва фрлив на нивниот голман ни името несакам да му го спомнам, па мајка му стара или имаше среќа, или е најдобар голман у историјата на фудбалот, врв беше ударот на Видич со глава и самиот незнае како ја фати, гледаше у небо и го одбрани ударот :tapp:

Тоа е, нема предавање, веруваме сите во клубот и САФ и одиме кон љубилејна 20та титула.. Поздрав!

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.728
Поени од реакции
21.311
^ а колку пресече? Или тоа не се рачуне?
Типот повеќе изгуби него што пресече , и често беше во ситуација да отвара контри на приотивничка екипа ... да не заборавиме утакмицата се играше на Олд Трафорд и последните 10 минути се играше со играч помалце . Кога нив им исклучија играч станавме рамноправен противник 10 на 10 .. зашто во случајов керик не се рачуна воопшто !!!!

Статистика покажа дека Керик игра добра утакмица на секој 100 одиграни . Имаше добар меч со рома и ушпте 3-4 утакмци ... се друго беше тиња !!!!!

Клеверли повреда 3 недели жими таквото , повеќе ми изгледа како 3 месеци со можност за 5 ... а чим викаат дека андерсон се враќа февруари тоа рачунајте дека ќе биде 2013 година !!

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.728
Поени од реакции
21.311
А што не ? Керик е играч што треба да игра во среден ред ... во споредба со Гигс ( 37 години ејјјј ) , он истрча 15 км помалце од гигс , или вкупно 50 метра . Толку неталентиран фудбалер нема на планетава , и што треба во него да се крстиме зашто нема да играат Клеверли и Андерсон ? Едноставно ми се повраќа од него, уште кога дојде прикажуваше просечни игри и си продолжува по старо. Дај да споредиме со еден Џонс кој вчера дојде , зар може да се направи споредба за тоа кој колку вложува? Де геа ? Јанг ? Клеверли ? ... Изивини ама ако игра само за да "сече топки" е тогаш незнам што да кажам . Руни што и да игра секогаш е секаде на теренот, сече проигрува брани дава голови ... Керик само СЕЧЕ !!!!!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.901
Поени од реакции
6.978
Факт е дека влеговме во период на слаба форма ама нема место за разочарување. Кога тогаш ќе ни тргни, а јас типивам дека тоа ќе биде после победата над Базел во ЛШ и обезбедениот пласман во 1/8 таман пред да влеземе во празничниот пекол пред и после нова година каде се гледа кој колку е јак :) Поздрав и glory glory Man United :)

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
Kerik samo secel ?! Kolku pati ja odzede topkata, kolku pati zagradi i se snajde dobro, kolku pati ja proigra ofanzivnata cetvorka pred nego ? daj ne zaebavajte, sum primetil deka tie sto ne razbiraat mnogu, EPTEN tesko ja cenat pozicijata defanziven vezni :/
A za igrata me iznenadi Javier, tolku promasuvano nema otkako dojde kaj nas :/ Znaci se ubaci perfektno na sekoja sansa, moze i pola od niv si gi sozdade so toa cuvstvo, ama realizacijata nula.. i sega da se cudis, so svonsi ne igravme kojznae kako a pobedivme, a so benfika i sega igravme super, a nereseni... Ama so vakva igra ocekuvajte dobri rezultati ovie mesec-dva, samo krstete se bas vo Kerik da ostane zdrav, zasto ako go nemame ni nego vo sredina, ne znam koj bi igral . United ! <3

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Керик беше топ вчера, не туку тролајте. И судииве само за Манчестер суделе, ех бее мозоци :ROFLMAO: Вака да играме како во саботата презадоволна ќе сум. Се беше во ред, освен реализацијата но Њукасл сепак си покажаа со одбраната дека не се случајно ваму кај што се.
--- надополнето: Nov 28, 2011 12:48 AM ---
Мислиш они не го искористија вашиот кикс ?
Секое зголемување на маргината према ривалот се карактеризира како профитирање. Стагнацијата со бодови не е никаков профит.

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Чичарито беше изгубен вчера, треба да вежба пасинг, ни самиот не знаеше што правеше на моменти, чекав цело време да биде заменет али ништо. Бербата си остана на клупа. Не значи дека ако дал гол несакајќи треба да игра по секоја цена, но тоа е секако одлука на дедо Алекс. Прво полувреме беше катастрофално, дали од силниот дожд или од не знам шо, двете екипи играа ко второлигаши. Второто друга песна, се создадоа шанси, не ми се верува како се спасија Њукасл, Симпсон од линија, ударот на Видич у гради на голманот :tapp:, пеналот смешен и тоа е тоа. Ќе намалевме разлика, али добро шо не зголемија на +7, со оглед на овие "киксови" задоволен сум од изгледот на табелата. На крајот на мечот сите кон судијата, шо ѓаволштина се собра, поготово Рио :LOL:.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Чичарито беше изгубен вчера, треба да вежба пасинг, ни самиот не знаеше што правеше на моменти, чекав цело време да биде заменет али ништо. Бербата си остана на клупа. Не значи дека ако дал гол несакајќи треба да игра по секоја цена, но тоа е секако одлука на дедо Алекс. Прво полувреме беше катастрофално, дали од силниот дожд или од не знам шо, двете екипи играа ко второлигаши. Второто друга песна, се создадоа шанси, не ми се верува како се спасија Њукасл, Симпсон од линија, ударот на Видич у гради на голманот :tapp:, пеналот смешен и тоа е тоа. Ќе намалевме разлика, али добро шо не зголемија на +7, со оглед на овие "киксови" задоволен сум од изгледот на табелата. На крајот на мечот сите кон судијата, шо ѓаволштина се собра, поготово Рио :LOL:.
Бербата го чуваат за да не игра натпревари и да му се активира клаузулата со што договорот ќе му се продолжи за уште една година. Мислам дека ни на клупа го немаше. И јас нејќам да верувам дека ќе си иде Бербатов ама изгледа стварно татко му у право бил кога го кажал тоа во Бугарија дека му бараат нов клуб. Колку лигашки натпревари има изиграно досега? Три максимум.

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Бербата го чуваат за да не игра натпревари и да му се активира клаузулата со што договорот ќе му се продолжи за уште една година. Мислам дека ни на клупа го немаше. И јас нејќам да верувам дека ќе си иде Бербатов ама изгледа стварно татко му у право бил кога го кажал тоа во Бугарија дека му бараат нов клуб. Колку лигашки натпревари има изиграно досега? Три максимум.
Јас па као да прочитав изјава од Ферги дека ќе сметал на Бербатов, али шо го знам шо планови има, премногу е отсутен и според тоа држи вода твоето. Ќе иде изгледа у Турција, таман блиску до дома, ќе може и со автобус да иде...:pos:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јас па као да прочитав изјава од Ферги дека ќе сметал на Бербатов, али шо го знам шо планови има, премногу е отсутен и според тоа држи вода твоето. Ќе иде изгледа у Турција, таман блиску до дома, ќе може и со автобус да иде...:pos:
Па и јас ја прочитав и си реков супер, нема да го даваат, ама во ПЛ стварно малце го игра, дури да ме прашаш на кои мечеви играше Бербатов од почетокот ВБА па до вчера со Њукасл врска ќе неам да ти кажам :/ Или во Турција или во Анжи, дај овие од Анжи нека се јават да ги ограбиме најубаво :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom