Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
Не ми се јасни од Патетито се уплашиле. Да излеле Мур со вчерашниот тим ќе ги декласира 4-0.Што сте се уплашиле незнам, со Атлетико 3/4-0 гарантирам![]()
Не ми се јасни од Патетито се уплашиле. Да излеле Мур со вчерашниот тим ќе ги декласира 4-0.Што сте се уплашиле незнам, со Атлетико 3/4-0 гарантирам![]()
дa дa... коментаторот и во јавност се има декларирано како фан на Реал...До мене е, или вчера коментаторот на 5+ беше дефинитивно многу голем фан на Реал? Досега немав слушнато коментатор толку да ќења у корист на некоја екипа. Овие два изрази ми оставија ептен голем впечаток: "Играта на Реал Мадрид е многу блиску до фудбалско божество", "Играчите на Динамо не можат да им ја одземат топката на ангелите во бело"..![]()
Ете го сеа...Ова е најдобрата форма во неговата играчка кариера. Ваков не беше ни во Лион...и пак некои го нарекуваат теле. Шејм он ју![]()
Се кладиме дека ќе тепаме без примен гол !?Зашо го потценуете Атлетико... појаки сме и јас мислам дека ке победиме, али вакви тимови у никој случај не се за потценуење.
Го прифаќам само првото, не одговарам за кој ке влезе кој не.Се кладиме дека ќе тепаме без примен гол !?
Секако кладбава не важи ако Албиол влезе пред 60та минута...![]()