Фан Клуб: Реал Мадрид

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Со овој состав со мали измени ( во одбраната само ) можеме да идеме на атлетико доста добро играат :)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.910
Поени од реакции
30.885
Не бе гледам еден петел како десен бек :pos:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Вчера дал гол за Трабзонспор против Интер, и си викам: Чек малце, овој Хамит имаше брат близнак или ова е астрална проекција? :pos:
Холограм од Сител/Т-Моbile... :icon_lol:

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Вчера дал гол за Трабзонспор против Интер, и си викам: Чек малце, овој Хамит имаше брат близнак или ова е астрална проекција? :pos:
истото и мене ми се случи,незнаев дека има брат близнак

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
До мене е, или вчера коментаторот на 5+ беше дефинитивно многу голем фан на Реал? Досега немав слушнато коментатор толку да ќења у корист на некоја екипа. Овие два изрази ми оставија ептен голем впечаток: "Играта на Реал Мадрид е многу блиску до фудбалско божество", "Играчите на Динамо не можат да им ја одземат топката на ангелите во бело".. :)

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Бускетс : Ќе видиме дали ќе успееме да извлечеме бод од “Ел Класико“. :D

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
До мене е, или вчера коментаторот на 5+ беше дефинитивно многу голем фан на Реал? Досега немав слушнато коментатор толку да ќења у корист на некоја екипа. Овие два изрази ми оставија ептен голем впечаток: "Играта на Реал Мадрид е многу блиску до фудбалско божество", "Играчите на Динамо не можат да им ја одземат топката на ангелите во бело".. :)
Не си единствен :) Па конечно некој и за Реал да каже нешто добро, а не само да кења. Тие другите од Канал 5 са тешки фанови на Барса, кењатори невидени. Коментираа и мислиш ќе свршат на Меси и компанија.

Kajgana Shop

На врв Bottom