Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 мај 2009
Мислења
1.256
Поени од реакции
2.593
Значи ние двапати сме гостувале против Вардар во Скопје.Вие немате гостувано никогаш.Да не зборам за гостувања против скопските екипи,така да против Ренова и Тетекс можете да гостувате секоја година без поголеми проблеми,ама за гостување против Шкендија прашај ги Лавовите како поминаа на последното гостување.
Ама ти се обидуваш некого да направиш будала ?
Па гостувавте против Вардар 2 пати кога имавте зелено светло тогашната управа на Вардар за да гостувате, ајде кажи дали гостувавте на последниот меч Вардар-Шкендија ?!

Ние не сме гостувале поради тоа што никогаш тоа не ни било никогаш до сега одобрено од управата на Шкендија. Да имало одобрение од вашата управа лани како што имавте вие од нашата, сигурно ќе дојдевме. Но тоа е тоа еднаш испаднавме наивни повеќе нема, додека не гостуваме ние кај вас нема веќе ни вие кај нас !
Јас гарантирам со глава дека доколку имаме зелено светло за гостувањето ќе дојдеме и ќе си одиме без влакно да ни фали. Знаеш и ти дека кога има премногу ЕБР и обична полиција во огромен број тешко може да се дојде до контакт меѓу навивачите. Можеш само од далеку да провоцираш да викаш но физички контакт неможеш да направиш. Ако се решат да нема инциденти вопшто, нема да има, ќе направат се за да спречат.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Значи ние двапати сме гостувале против Вардар во Скопје.Вие немате гостувано никогаш.Да не зборам за гостувања против скопските екипи,така да против Ренова и Тетекс можете да гостувате секоја година без поголеми проблеми,ама за гостување против Шкендија прашај ги Лавовите како поминаа на последното гостување.

И оваа дискусија не не води никаде.И ние денеска имавме катастрофален термин па гостувавме.Па ако не си заборавил во Струмица тргнавме од 7 сабајле.
Од кој вториот пат дури 15 мин бевте на стадион

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Хахаха ако са број еден зошто не дојдоа во Куманово ? Онаа година ако каков и беше абтобусот :) Ги биеше промаја цел пат :D
Зошто ????????

Затоа !!!!

Ако сметаш дека минатата година играчите биле Ф.а тогаш ок е твојата констатација....... :tapp:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.056
Поени од реакции
45.799
Интересно беше на Кале, поздрав до екипа шпринтери т.е. Шверцерадоси :)
И покрај многуте проблеми околу регулирањето на влезот во малата сала во кале поголемиот или поточно 50% од групата успеа да влезе и да го бодри клубот со што останатиот дел од групата беше разбиена од припадниците на МВР! Мора да се напомене дека при доагањето кон салата групата беше пресретната од 20тина шверцери кои го извекоа подебелиот крај и беше извојувана победа. Што да се каже околу целата утакмица прав делириум!Остро и до крај со многу емоции се следеше секој напад на клубот, со што резултираше со победа. Браво момци, од утакмица на утакмица сте неприкосновени! Следен чекор е освојување на кавадарци, а до тогаш...
Ова кружи низ нетов.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.060
Ова кружи низ нетов.
Ова е извадок од сајтот на цпб, ама шверцерадоси беа нападнати од Комбат 87 кои веќе беа пред салата за од другата страна да налетаат на цпб и се тоа полицијата да го реши на крај... :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Како бе сум го пропуштил ова :/
Јас дојдов на почеток на втора четвртина и беше гунгула. Имаше уште десетина членови на ЦПБ на кои не им беше дозволен влез на трибина пошто внатре крцаше.
После еден тип не внесе сите (дваесетина души бевме надвор) на просторот меѓу главната и трибината кај кошот...

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
А зошто не си кажеш сам,вака јавно... Дали повеќе те болеше од Ф.а минатата година или денеска од ЦПБ ? :)
Od fa ic ne me bolese, zosto da me boli ? samo 7 dusi vi se sprotivstavija na 50+ i na kraj begavte ? Triumf ? ma nemoj :D

inaku za deneska ne znam nisto , tuka razbrav deka "se slucilo nesto" :D

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Od fa ic ne me bolese, zosto da me boli ? samo 7 dusi vi se sprotivstavija na 50+ i na kraj begavte ? Triumf ? ma nemoj :D

хахахахахахахахахаххахахахааххаа :pos:
--- надополнето: Nov 23, 2011 10:46 PM ---

ЕЕЕ да ти ебам форумов....... Може ќе каже дака си возел и 180 ахаахаххахахаахахах :cool:

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059

Штета овие од Либија не ве знаат да ве знаеа немаше да им треба 8 месеци за да го бутнат Гадафи доволно ќе беше 100 души да отидевте

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.256
Поени од реакции
2.593
Во право е погоре калимеро, може да го јадат сите ама Шверцери никако, што ви е вас кога биле поразени они ! Па вие уште не ги знаете нив, не сте свесни какви хулигани се.
И не трескајте сега вие Фемили на камени сигурно тогаш сте тепале некој обични Албанци а вие ЦПБ гарант сте прегазиле некој случајни љубители на кошарката од Чаир, а веројатно и жени и деца биле.
Срам да ви е !

ШВЕРЦЕРИ ЗАКОН !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom