- Член од
- 31 мај 2009
- Мислења
- 1.256
- Поени од реакции
- 2.593
Па сите вие бевте тие кој тврдевте дека сме гостувале во Тетово само против Тетекс бидејќи е тим состоен од Македонци и има Македонски навивачи а наводно не сме имале муда да гостуваме против Шкендија или Ренова.Хах кој рекол бе дека против Ренова не можете да дојдете, јас мислам дека ова ви е 2 пат да гостувате кај Ренова,не сум баш сигурен.
Со ова однесување како да сте ја откриле Америка изгледате.
Поздрав...
Гостувавањето против Ренова го одработивме успешно, значи 2 полни буса во невидено лош термин, работен ден, вторник од 12 часот тргнување натпреварот започнува од 13, катастрофален термин кој го има само кај нас дефинитивно, но сепак Вардар ја има поддршката тие што бевме слободни отидовме. Вие испаднавте смешни со коментарите Тетово ова, Тетово она. немате муда за Тетово и слично се заканувавте, за да испадне во Тетово само да покажувате средни прсти од далеку да викнете неколку пати и толку од јаките Балисти .
Ние само докажавме дека можеме да гостуваме секогаш и секаде каде што ќе имаме дозвола од противничката управа. Јас глава сечам дека доколку биде дозволено од управата на Шкендија исто така и тоа гостување ќе го обработиме.
А како е кога се нема дозвола од управа дознавте и вие пред некој месец