Пу да ти ебам среќата да ти ебам. У пизду материну, колку сум нервозен

Ти ебам тоа педњерскиот тим, цел живот вака победуваат. Никаква игра немаат, и ќе почнат тројки да гаѓаат и ќе победат

И судиите со клучни грешки во најважните моменти, мамицата да им ја ебам нивна

Не ги пуштија децата да победат, мораа да судат за нив

Маестрална партија на Вардар. Секогаш, значи секогаш вака не победуваат, со кошеви и спас во последни секунди

Штерјов и Радуле

Ги отвараа како црква во недела. Штерјов им дасде милион коша со хорок.
Нема што да се замери. Маестрална утакмица, за жал како и секое коло решава неискуството и невнимателноста во последната минута

Не ми се верува дека не победивме. Имавме 70-62 да го ебам...
Абе Георгиевски бре, толку имаше желба да ја реши и три напади заеба во завршницата

На крај заплака....
Последен напад, побаксузно амин....
Тој судијата, Тасевски прави старни чекори ништо не суди.
На Калањ му бега топката, овој суди лична пета од тасевски и слободни за Работнички. Не уништи во последните минути и продолжението.
Срамота да ви ебам мајката.
Па тој па Јане Петревски се уби од плачење. Му го мрдале кошот

Да му го замрдам на мајка му ја. Како ме изнервирал, како што бев до ограда, ќе му рипнев и ќе го задавев. Не реши Хаџибулиќ, сестрата да му ја ебам сечена.
Судиите сто пати го прекинаа мечот дека ние сме правеле притисок и сме го треселе кошот, а на спротивната страна Кралевски неможеше аут да изведе па неколку пати крадеа во клучни моменти.
Немам зборови, многу сум разочаран.
Прв пат после 3 години одам на кошаркарски меч и одма се изнервирав до даска. Место не ме фаќа, не сум јас за вакви мечеви, ми иде се да потепам

Ти ебам и кошарка да ти ебам, златен фудбал.
Некој ќе ми споредува навивање во сала и стадион

Разлика од марс до земјата.
Инаку за Вардар навиваа и 15-тина момци. Само двајца од нив ги прпознавам дека се од Комити а другите не ги знам. Али воглавно беа деца.
На другава страна ЦПБ околу 150 души, навиваа коректно, освен што неколку пати покажуваа курови, и на крај пееа против Аеродром а покажуваа средни прсти накај нас, што беше во најмала рака дебилно.
Се се враќа, имаше некои и што идат понекогаш на фудбал. Мило ми е што немаше скоро ич Комити (4-5 души препознав) на нивна трибина. Се свестија децава, си знаат кај треба да одат
--- надополнето: Nov 23, 2011 7:57 PM ---
Заборавив да споменам, покрај неискуството Вардар загуби и заради немањето асална втора постава.
Тасевски скоро секој меч мака мачи со личните грешки.
На негово место влезе лефковски кој едноставно газеше на теренот.
Алал им вера, срце оставија на терен.
Е по исклучувањето на радуле беше јасно дека ње готово. На крајот Тасовски изигра агресивно, му ја украде на Пајиќ мислам и погоди за +4.
Да беше ова на спротивната страна судиите сигурно ќе досудеа фаул за Работнички и две слободни

Ме изненади Вардар како без тасевски изигра маестрално продолжение!
Овој тим за една година, со напредок на младите играчи, и задржување на Радуле, Штерјов, Тасевски и Кралевски може да биде конкурентен со сите.
Без странци, без помош од судии, досега Вардар игра маестрално, ама против среќата не се може....