Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Моментот кога Кројф го носеше дресот на Милан. Сликата е од 16 јуни, 1981ва. Поупатените фанови на Милан, можеби знаат за што станува збор. :)

Играше во турнирот Берлускони што го организираше.Татко ми ми го кажуваше ова ама како што знам не се покажал многу многу ептен слабо изиграл и разочарал све живо и диво!Од кај го најде ова дај линк!:)

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Oficijalni sostavi!!
Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Aquilani, Van Bommel, Seedorf; Boateng; Ibrahimovic, Pato.

Barcellona (4-3-3): Valdes; Puyol, Mascherano, Piquè, Abidal; Xavi, Busquets, Fabregas; Sanchez, Messi, Villa

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Oficijalni sostavi!!
Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Aquilani, Van Bommel, Seedorf; Boateng; Ibrahimovic, Pato.

Barcellona (4-3-3): Valdes; Puyol, Mascherano, Piquè, Abidal; Xavi, Busquets, Fabregas; Sanchez, Messi, Villa
Не игра Пато...

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Од каде таа информација ... сепак мислам дека пато ќе игра а ова би требало да е официјален состав .. ! :)
Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Aquilani, Van Bommel, Seedorf; Boateng; Ibrahimovic, Robinho.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Aquilani, Van Bommel, Seedorf; Boateng; Ibrahimovic, Robinho.

Barcellona (3-4-3): Valdes; Puyol, Mascherano, Busquets; Keita, Xavi, Thiago Alcantara, Abidal; Fabregas, Messi, Villa.
Инаку читам Гаспарини дошол да го гледа Милан на Сан Сиро :pos: :vozbud:

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925

Barcellona (3-4-3): Valdes; Puyol, Mascherano, Busquets; Keita, Xavi, Thiago Alcantara, Abidal; Fabregas, Messi, Villa.
Инаку читам Гаспарини дошол да го гледа Милан на Сан Сиро :pos: :vozbud:
гасперон :D

тешко до победа, но јас се надевам :icon_lol:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Од каде таа информација ... сепак мислам дека пато ќе игра а ова би требало да е официјален состав .. ! :)
братче погоре велиш дека то е официјален состав, а овде велиш БИ ТРЕБАЛО да е официјален.
Немојте со вакви смешки.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
братче погоре велиш дека то е официјален состав, а овде велиш БИ ТРЕБАЛО да е официјален.
Немојте со вакви смешки.
Не и замерувај, сумливо ми е зашо Пато во последен момент е оставен на клупата, а Барселона со чуден состав :cautious:

Kajgana Shop

На врв Bottom