Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Не и замерувај, сумливо ми е зашо Пато во последен момент е оставен на клупата, а Барселона со чуден состав :cautious:
Пато ти е адут :). А со ваква одбрана, барса ќе го лапни немиен.

Нашата шанса е во нивната одбрана! :) Гуардиола или нема опции или мисли да се заебава..Пред ваков напад каков што има Милан да извадиш ваква одбрана..не знам...Се надевам и на добар среден ред! Не знам кога сме излегле со онаков среден ред.Двајца плејмејкери..Храбар состав на Алегри,секоја чест,така треба!! Одиме на победа!
FORZA MILAN!!!!

братче погоре велиш дека то е официјален состав, а овде велиш БИ ТРЕБАЛО да е официјален.
Немојте со вакви смешки.
Сеа видов панче воџата на фан клубот на милан напраил грешка ! :D

Сеа која е официјалната формација .. ? :D
AC MILAN: Abbiati , Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Van Bommel, Aquilani, Boateng, Seedorf, Robinho, Ibrahimovic.
FC BARCELONA: Víctor Valdés, Puyol, Busquets, Mascherano, Abidal, Thiago, Xavi, Keita , Fábregas, Messi , Villa.

Сеа видов панче воџата на фан клубот на милан напраил грешка ! :D
Панче Воџата конечно нешто точно да пише :D
AC MILAN: Abbiati , Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Van Bommel, Aquilani, Boateng, Seedorf, Robinho, Ibrahimovic.

FC BARCELONA: Víctor Valdés, Puyol, Busquets, Mascherano, Abidal, Thiago, Xavi, Keita , Fábregas, Messi , Villa.

сидооорф. ајдееее кој ќе го гледа како се влечи по терен... мада ајде, знае некогаш да реши утакмица :)

сидооорф. ајдееее кој ќе го гледа како се влечи по терен... мада ајде, знае некогаш да реши утакмица :)
Сидорф е чоеко за вакви утакмици.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom