Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Незнам зошто не игра Ночерино а игра Аквилани доколку му треба дефанзива во средниот ред тоа е каде каде подобра опција ќе се изгуби Аквилани ако игра вечер.
Ночерино поубаво игра лево, десно се губе, а читам најнова вест напад Робињо-Пато-Ибра
Ако не го бива Аквилани на полувреме нека го изваде на негово место Боатенг или Ночерино, а по се изгледа Алегри сака победа па ќе игра офанзивно:pos:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Ja користам оваа прилика да им го честитам празникот на Бонера, Емануелсон и Анте, за многу години да им е !
ne go zaboravaj i taiwo!
a emanuelson e mnogu pogolemo drvo od antonini, zamislete emanuelson da igrase na negovata prvicna pozicija, lev bek, toa kje bese mnogu pogolema karastrofa od antonini i bonera zaedno :pos:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
ne go zaboravaj i taiwo!
a emanuelson e mnogu pogolemo drvo od antonini, zamislete emanuelson da igrase na negovata prvicna pozicija, lev bek, toa kje bese mnogu pogolema karastrofa od antonini i bonera zaedno :pos:
Првичната позиција на Емануелсон не е лев бек. И за 10 мин игра не можеш да заклучеш дека е дрво, кога го даде голот против Палермо тогај сите го сакавте цццц.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ночерино поубаво игра лево, десно се губе, а читам најнова вест напад Робињо-Пато-Ибра
Ако не го бива Аквилани на полувреме нека го изваде на негово место Боатенг или Ночерино, а по се изгледа Алегри сака победа па ќе игра офанзивно:pos:
Зошто да не? Која е барса?

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Оди најди го тоа мислење каде што си го цитирал Марли а јас ти одговрив во негово име...

Say no to drugs!!:tapp:
kakva droga trevkata be majmun!
za nesto so go nemas probano ne jadi govna!

i daj mavnete mi ja ebenata barselona, napoli i real!
samo milan na ovaa tema :cautious:
--- надополнето: Nov 23, 2011 4:12 PM ---
Првичната позиција на Емануелсон не е лев бек. И за 10 мин игра не можеш да заклучеш дека е дрво, кога го даде голот против Палермо тогај сите го сакавте цццц.
nemoj jas ne znam. jas koga go gledav emanuelson vo ajax tebe od doma te teraa da pies mleko za trajnite zabi da ti rastat pravilno

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Спремни сте ? Ќе ве скиниме....

Шала на страна,очекувам супер меч и нека победи подобриот....

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
kakva droga trevkata be majmun!
za nesto so go nemas probano ne jadi govna!

i daj mavnete mi ja ebenata barselona, napoli i real!
samo milan na ovaa tema :cautious:
--- надополнето: Nov 23, 2011 4:12 PM ---

nemoj jas ne znam. jas koga go gledav emanuelson vo ajax tebe od doma te teraa da pies mleko za trajnite zabi da ti rastat pravilno

Kajgana Shop

На врв Bottom