Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Незнам зошто не игра Ночерино а игра Аквилани доколку му треба дефанзива во средниот ред тоа е каде каде подобра опција ќе се изгуби Аквилани ако игра вечер.
Ночерино поубаво игра лево, десно се губе, а читам најнова вест напад Робињо-Пато-Ибра
Ако не го бива Аквилани на полувреме нека го изваде на негово место Боатенг или Ночерино, а по се изгледа Алегри сака победа па ќе игра офанзивно:pos:

Ja користам оваа прилика да им го честитам празникот на Бонера, Емануелсон и Анте, за многу години да им е !
ne go zaboravaj i taiwo!
a emanuelson e mnogu pogolemo drvo od antonini, zamislete emanuelson da igrase na negovata prvicna pozicija, lev bek, toa kje bese mnogu pogolema karastrofa od antonini i bonera zaedno :pos:

ne go zaboravaj i taiwo!
a emanuelson e mnogu pogolemo drvo od antonini, zamislete emanuelson da igrase na negovata prvicna pozicija, lev bek, toa kje bese mnogu pogolema karastrofa od antonini i bonera zaedno :pos:
Првичната позиција на Емануелсон не е лев бек. И за 10 мин игра не можеш да заклучеш дека е дрво, кога го даде голот против Палермо тогај сите го сакавте цццц.

Ночерино поубаво игра лево, десно се губе, а читам најнова вест напад Робињо-Пато-Ибра
Ако не го бива Аквилани на полувреме нека го изваде на негово место Боатенг или Ночерино, а по се изгледа Алегри сака победа па ќе игра офанзивно:pos:

Зошто да не? Која е барса?

Оди најди го тоа мислење каде што си го цитирал Марли а јас ти одговрив во негово име...

Say no to drugs!!:tapp:
Weed%20My%20Lips.jpg
kakva droga trevkata be majmun!
za nesto so go nemas probano ne jadi govna!

i daj mavnete mi ja ebenata barselona, napoli i real!
samo milan na ovaa tema :cautious:
--- надополнето: Nov 23, 2011 4:12 PM ---
Првичната позиција на Емануелсон не е лев бек. И за 10 мин игра не можеш да заклучеш дека е дрво, кога го даде голот против Палермо тогај сите го сакавте цццц.
nemoj jas ne znam. jas koga go gledav emanuelson vo ajax tebe od doma te teraa da pies mleko za trajnite zabi da ti rastat pravilno

Спремни сте ? Ќе ве скиниме....

Шала на страна,очекувам супер меч и нека победи подобриот....

kakva droga trevkata be majmun!
za nesto so go nemas probano ne jadi govna!

i daj mavnete mi ja ebenata barselona, napoli i real!
samo milan na ovaa tema :cautious:
--- надополнето: Nov 23, 2011 4:12 PM ---

nemoj jas ne znam. jas koga go gledav emanuelson vo ajax tebe od doma te teraa da pies mleko za trajnite zabi da ti rastat pravilno
Fail-Cat.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom