Battlefield 3

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе почнам со модовите. Класичните Rush и добро познатиот Conquest модови се враќаат непроменети (освен Rush каде m-com станиците не може да бидат уништени со C4 или било каков експлозив).
Ме интересира дали M-Com станиците може да бидат уништени со рушење на целата зграда кај што се наоѓаат ко што може на Bad Company 2?

Ме интересира дали M-Com станиците може да бидат уништени со рушење на целата зграда кај што се наоѓаат ко што може на Bad Company 2?

Па би можело ако станиците беа поставени во такви куќи кои се рушат до темели, но не се.

Па би можело ако станиците беа поставени во такви куќи кои се рушат до темели, но не се.
That sucks... :confused:

А уствари, има ли некои згради/куќи што целосно се рушат до темел?

Штета шо игрицава ми е slow motion на GTS 250 :( дури и на најниски сетинзи.

Штета шо игрицава ми е slow motion на GTS 250 :( дури и на најниски сетинзи.
Не е можно тоа. Јас со HD4850 што е мање-више еквивалент на твојата ја играв на Ultra. Резолуцијата ми беше на 1280х720 и вадев околу 40-50 фрејма. Пиши што конфигурација имаш и кои подесувања ги имаш наместено за графички опции во играва.

Не е можно тоа. Јас со HD4850 што е мање-више еквивалент на твојата ја играв на Ultra. Резолуцијата ми беше на 1280х720 и вадев околу 40-50 фрејма. Пиши што конфигурација имаш и кои подесувања ги имаш наместено за графички опции во играва.

И кај мене е истата графичка 1гб. Све на ултра како што рече и немав никакви проблеми, дури јас ја играв на 1440х900.

И кај мене е истата графичка 1гб. Све на ултра како што рече и немав никакви проблеми, дури јас ја играв на 1440х900.

Вака веќе е игриво :) (60fps). Инаку имам Core i5 750, RAM 4GB DDR3, KFA2 GTS 250 1GB

bf3 2011-11-20 05-49-41-57.png

http://bf3blog.com/2011/11/battlefield-3-pc-patch-coming-tonight-fix-list-released/

Fuck_yea_Meme_by_Blood_Wingz911.jpg

Вака веќе е игриво :) (60fps). Инаку имам Core i5 750, RAM 4GB DDR3, KFA2 GTS 250 1GB

Прегледај го приврзокот 36307

Другар, смени драјвери/формат Windows, не ми се верува толку слабо да ти иде на тој сетинг. Знам дека мулти-плеерот е далеку позахтевен од сингл, ама сепак ќе добиеш подобрување гарантирам.

Конечно join squad ќе го поправат :cuc:

Излезен е апдејтот, 772 MB.
Пробајте ги новите драјвери од ATI, 11.11a, подобрувале перформанси во BF3.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom