Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
Moguće formacije:
INTER ( 4-3-1-2) Julio Cesar; Jonathan, Samuel, Ranocchia, Zanetti; Stankovic, Cambiasso, Motta; Coutinho; Milito, Zarate.

TRABZONSPOR (4-4-2) Tolga; Celutska, Kacar, Glowacki, Cech; Balci, Zokora, Colman, Altintop; Mierzejewski, Yilmaz.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Стварно Форлан го заборавивме дека е играч на Интер.Али како што знам за дуелот со Сиена би требало да се врати,ни фали он доста во нападот,за Милито е измислен моментално.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.748
Ранокија имал проблеми со коленото, можно е утре да не игра, т.е. скоро и сигурен сум дека нема да игра со оглед на тоа дека има скинато лигаменти дур играше во Бари па во никој случај не смее да се ризикува со него.
Ќе видиме утре дали ќе отсуствува повеќе.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.483
Поени од реакции
114.441
Ај преку .!. од повредиве, таман еден се опорава друг се повредува. Налет и репрезентативни настапи и све.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Колку ми фали оваа тензија на клупата на Интер а не ко пички се сите

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Честито победа против Калјари.Вечер ставајте добар линк со време за натпреварот против Трабзонспор.
И да Раниери-ЗАЗА,стартери Кутињо и Рики!

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Martin.Gerrard што мислиш за утакмицата со Трабзон? Ја се мислам да ве играм сингл, добро коефициентче : )))

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Martin.Gerrard што мислиш за утакмицата со Трабзон? Ја се мислам да ве играм сингл, добро коефициентче : )))
Немој само сингл,бидејќи се е можно со тренер како Раниери.
Играј ја со другите утакмици,јас ако ја играм ќе ја играм 2+.

Мал дел од шпекулациите од каде што ги зема Спасов.

Fiorentina je smanjila potraživanja za Vargasa sa 15 milijuna koliko je ljtos tražila na 10 milijuna eura.

Inter je zagrizao za Lucasa Ocamposa,River Plateovog wunderkida.Moratti je spreman ponudit 15 milijuna za 17-godišnjaka te osluskuje Real Madrid i Chelsea koji su vec ranije izrazili Želju za dovodjenjem mladog ofenzivnog veznjaka

Kako navodi fancuski list Le Parisien Olympiqe Marselle sprema ponudu za milita.Militu bi ponudli 3,5 milijuna eura godišnje.O naknadi Interu ništa nije navedeno.
Buducnost Crstiana Chivua je daleko od intera.PSG sprema ponudu od 5 milijuna eura za 3 godine ugovora.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.483
Поени од реакции
114.441
Колку ми фали оваа тензија на клупата на Интер а не ко пички се сите

хахахах колку е ѕвер Мурињо, како му се фрли на Каљехон :)
Бај Д веј не да фали оваа тензија... Сега сите се мртви на клупата, нема посебни емоции. Кога ќе го видам Раниери како ракоплеска кога ќе дадеме гол ми иде да се убијам.

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
T2 2+ сум ја стаил, знам дека не се игра тимот за кој навиваш, али мора да ги избушиме турциве.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372

Со ваков состав ако излеземе тешко 1гол да дадеме.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Значи утакмицата е измислена за 0-2 гола...а и мислам дека Раниери е проретардиран ако го извади повторно овој состав со магичното трио ала Барселона Занети,Камбиасо и Станович!

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
A sada, napad. Carlos Tevez je postala moguća meta za tvrtke koje ga traže,Inter se bori za njega mjesecima. Sve to - kao što je izvijestio stručni Gianluca Di Marzio E ' - Manchester City, koji je spreman pustiti argentinskog napadača,na posudbu. Pa ako tko želi uzeti Teveza na kredit morat će platiti 4 milijuna angažmana do lipnja.
Inter sada će nesumnjivo pokušaj, ali i Milan je ozbiljan,, jer Cassana,mora zamjeniti vrhunski igrač..Apache je dobio pohvale i od strane Argentinca Javier Zanetti,koji ga želi u Interu..U ovim narednim danima,možete očekivati prve kontakte sa City-em.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.303
Точен резулатат играјте си 1-2

Kajgana Shop

На врв Bottom