Зошто македонските момци не фаќаат албанки за девојки?

S

Stef Bachatero

Гостин
Kakva devojka ima na tanc plus stomatolog bezpari da idam na pregled.Ne i go znam imeto ali e super devojka

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Колку добра муслиманка си била , си одела само со муслимани.
Со ова “муслимани“ сигурно мислиш само колку да речеш дека си поинаква , а не дека навистина си таква по делата и верувањето.

Ако толку добро знаеш дека немало нации во Исламот (што не е вистина) , зошто не знаеш дека една муслиманка не може да има брачна врска со немуслиман , а да не збориме за вонбрачна. Вонбрачно е забрането со секого.

На некои пак не им е важно ни дали имаат расипани заби или не се бањати 2 недели, не ги удира шок , научени се и на такви.

Стравот го чува лозјето.

Дали ја побара за жена? (дали го принудија да ја земе за жена).

Или сакаше да направи од девојката предмет за задоволување на сексуалните апетити.

=

Јас еднашка сум одбранил (незнаејќи) девојка албанка која беше следена од неколку тинејџери , после дечките ми кажаа дека ја малтретирале затоа што била видена во македонски кафич со “сомнително“ друштво.

А друг случај во помлади години , со другарите тргнавме да тепаме во еден стан кој и да се најдеше , бевме сигурни дека има две девојки албанки во македонска придружба , но ни отвори врата албанец кого го знаевме како фаца , а имаше и македонец во станот , на прашањето што прават девојките тука , ни рече дека биле негови пријателки и ги донел во стан кај негов другар македонец, демек нема ништо што мислите , откако смени боја во лицето , пошто виде зошто сме дојдени, и ништо.
Но одпосле си велев , ј*боте , за какви к*рви ќе влезевме у белја , да влеземе во приватен имот , да тепаме сопственик , па да не соберат во полициско комбе.

Врски Македонец - Албанка јас не знам, секако дека има , тоа се врски во тајност.
Но врски албанец-македонка , знам доста многу, абсолутната вечина немаат везе со љубов. Најмногу ме нервираат мажи кои се во брак а истовремено одржуваат и некоја македонка на која ги трошат парите.

Општо , јас сум против вакви врски , колку заостанат сум а.
како шќиптар е овој дарданија не е можно хахахахахахха и 99% од шќиптарите се вакви :/ и со овие у иста држава сме жално ...

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.147
Поени од реакции
83.839
Сиромашкиот тој. Колку си бил утепан ти. Греота.
Веруем дека оние од Бродец шо се закопуваа со топови се поеманципирани од тебе.

Али немај гајле има девојка и за тебе на форумов. За секое шише постои капаче:
Dardan-ia те почитувам, а воедно и го разбирам твојот став ...
Наскоро ја очекуавам со позитивни реакции, ова е нејзин форум. Она е главна тука.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Од сите ослободителни војски кои ги створивте ви остана уште една да створите-ОВНРУ(ослободителна војска на ретардираниот ум),ама и ова е премногу,нејќам да ги навредам ретардираните.

Член од
8 август 2011
Мислења
232
Поени од реакции
79
Ако сакаш да ти свирнат еден куршум у главата,оди еби албанки

Despot

ВОЈВОДА
Член од
25 септември 2008
Мислења
505
Поени од реакции
288
Јас немам ништо против мешањето. И јас би имал муслиманка за жена или девојка без разлика Албанка, Торбешка, Турчинка. Ако имат љубов и слога тогаш не би требало да имат никаков проблем. Шо се однесвит прашањето до фанатичните Албанци кај нас, шо не оставаат Албанка да биде со Македонец (со православна религија), нек се вратат назад во фамилијата едно 400-500 години ќе видат дека нивните чукун дедовци биле Христијани. Скендер Бег е христијанин кој подоцна ја сменал религијата. Фамилијарен грб им бил двоглав орел. Најголемото албанско обележје - двоглавиот орел е Христијански знак. Видете во било кој црква или стар документ. Првин бил Римски па во Византија се користел како православен. Грб е на Србија, русија и многу други земји е двоглав орел баш заради христијанската религија. Според ова испаѓа дела нашите Албанци - муслимани се всушност дволични не оставаат мешана врска а сегде виорат, тетовират на нив христијански знак. ;)

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Јас немам ништо против мешањето. И јас би имал муслиманка за жена или девојка без разлика Албанка, Торбешка, Турчинка. Ако имат љубов и слога тогаш не би требало да имат никаков проблем. Шо се однесвит прашањето до фанатичните Албанци кај нас, шо не оставаат Албанка да биде со Македонец (со православна религија), нек се вратат назад во фамилијата едно 400-500 години ќе видат дека нивните чукун дедовци биле Христијани. Скендер Бег е христијанин кој подоцна ја сменал религијата. Фамилијарен грб им бил двоглав орел. Најголемото албанско обележје - двоглавиот орел е Христијански знак. Видете во било кој црква или стар документ. Првин бил Римски па во Византија се користел како православен. Грб е на Србија, русија и многу други земји е двоглав орел баш заради христијанската религија. Според ова испаѓа дела нашите Албанци - муслимани се всушност дволични не оставаат мешана врска а сегде виорат, тетовират на нив христијански знак. ;)
1. 95% од албанците се такви
2. скендербег бил албанец колку крали марко што бил македонец

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.880
Од твојов пост може да се заклучи следново:
Ај да отклучам јас сега

Многу Албанки се`уште немаат слобода да бираат партнер. Ако излезат со немуслиман следуе сачекуша за дечкото, премлатуење и закани од Албански силеџии. Ти тоа го оправдуваш. Многу цивилизирано од твоја страна.
Има и бракови македонец-албанка, зависи кој колку е снаодлив , за цивилизација не ми зборуј , има “цивилизиран“ над цивилизиран , широк поим ти е тоа, а ти со другарите подоле не ми изгледате такви.

Оние кои се спремни да премлатат неалбанец само затоа што иде со Албанка (на која вие мислите дека полагате право, како да е кобила од ваша лична ергела) се простаци и хулигани.
Има некои што се спремни да премлатат старец на 60 години само заради тоа што е албанец , а камо ли да знаат дека им ја обработува сосетката. (се пронаоѓаат некои тука).

Колку што гледам ти си бил дел од ова лепо друштво. Твоите заклучоци дека тие Албанките биле курви затоа што се дружеле со Македонци се уште попростачки. Цивилизираните Албанци се срамат од ваквите неандерталци.
Ти кажав причи како малолетник што ми се десило , и среќен сум што не ги извалкав рацете.
Тие к*рви биле со албанци , а не затоа што стигнале и до македонците.
А кај македонците на пример полесно се простува врска со 50 македонци , него ли врска со еден албанец.

А цивилизираните германци се срамат од неандрерталците Скопјани кои тепале хомосексуалец и кои сакајќи да навредат некого го викаат Педер, се срамат и на србите кои уништиле геј парада.

Затоа ти велам дека има цивилизирани над цивилизираните , во очите на германецот можеби личиш на човек од камено време.

Од постот исто така се зклучува дека многу Албанци се многу мерак да ебат Македонки, а Албанките да ги држат под узда. Ова е хипокризија и класично сељаштво.
Да.

Иднината е неминовна и не можеш да ја контролираш. Сите Албанки многу скоро ќе се изборат за правото да имаат партнери кои тие ќе ги си бираат без страв, без принуда или насилство од брутални типови како тебе.
Тоа и се случува , најголемиот дел бираат сами. Не ми лепи етикети , никогаш не сум применил сила. ( од 14 години навака)

Твоите (и моите) внуци сигурно нема да ги боли уво за националноста на партнерот. Гарант. А ако ти мислиш да им мрчиш за тоа, спреми се да те отераат у курац.
Во ова прилика би те прашал тебе и другарите:

- Дали ги одобрувате врските македонка-албанец ?

Навистина ги одобрувате или не можете да ги спречите. (како што велиш ти : Те отераат у к**ац, ништо не им можеш, не дека ти се допаѓа тоа што се случува наоколу тебе).

пример:

Ти велиш: Види ја бе к*рвата со албанец се *** , да земеш да ја обесиш среде плоштад.

Другарот твој: Остај бе , така е кога нема семејство да ја средат.

Исламот и вистинските муслимани ги почитувам. Тие ги воспитуваат своите деца во верата и не млатат никого.
Ако ги почитуваш вистинските муслимани , тогаш го почитуваш тоа што јас го пишувам, ако те интересира вистината.

Те разбирам за отпорот кон меѓунационалните врски, ама методите и постапките ти се ултра примитивни. Да, брат, заостанат си, и тоа бајаги. Али глеам дека око не ти трепнуе, така да, уживај, иднината е на твоја страна.;)
Кои методи?
Дали 56.5% од членовите на овој форум се заостанати , затоа што им пречи геј клуб во близина на нивниот дом. ( што би рекол холанѓанецот : овие македонците се неандерталци).

Нели има македонци кои не одобруваат брак меѓу самите македонци заради верата.
Кај албанците полесно би прошло брак/врска со некој бразилец него ли со македонец, сето ова заради состојбата во државата.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.081
Поени од реакции
25.208
Така е Дарданија, и на Јапонците не им е јасно како Холанѓаниве уште немаат семафори за дијагонално да преминеш улица или робот што прави склекови. Него мубаетов беше а ви како сте и како оценујете хигиена у граду?

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.880
Сиромашкиот тој. Колку си бил утепан ти. Греота.
Веруем дека оние од Бродец шо се закопуваа со топови се поеманципирани од тебе.
Од тебе и другарите твои , критиките ги сваќам како пофалба.

Али немај гајле има девојка и за тебе на форумов. За секое шише постои капаче:

Наскоро ја очекуавам со позитивни реакции, ова е нејзин форум. Она е главна тука.
И јас ја почитувам нејзе и тебе можам да те почитувам, ама не мора да се сложиме во се.

Дали со фактот што го цитираш често коментарот на Леандра , сакаш да вршиш некој притисок врз неа , значи не смее да има почит кон албанците , вака ли си ти поеманципиран од мене?
Може да имаш пријателски , соседски , професионален однос , а ти забрануваш и виртуелни “пријателства“.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.147
Поени од реакции
83.839
Може да имаш пријателски , соседски , професионален однос , а ти забрануваш и виртуелни “пријателства“.
Мислам дека од сите мои постови во врска со ова, лесно се приметува дека ја охрабрувам, а не забранувам вашата врска.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Фактот што често ме цитира е од што нема што друго да каже, знаеш желба за внимание, а сиромашен капацитет, неизживеаност, виртуелен живот и така натаму.

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Генерално албанките се бољи од нашиве, по патријархални се поженствени имаат почит кон машкото, а нашиве се ко мужи у понашање само полот им е разлика, зборам генерално како што има разлика меѓу поединци така има и разлика меѓу етникуми, а зошто не се фаќаат?... па им бранат, ги чуваат, нашиве никој не ги чува, они сами се еманципирани, самосвесни и си тераат свој кеиф баш им е гајле што ни изумира нацијата и ништо не прават да допринесат за доброто на целината.

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Е тоа, имаш структури кај кои нацијата е над верата и оние кај кои верата е побитна од нацијата. Обично овие другиве се помалубројни.

Kajgana Shop

На врв Bottom