Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
CONVOCATORIA DEL REAL MADRID:
Porteros: Casillas, Adán y Mejías.
Defensas:
Ramos, Varane, Pepe, Albiol y Coentrão.
Centrocampistas: Özil, Sahin, Xabi Alonso, Altintop, Callejón, Lass, Granero y Khedira.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Higuaín y Benzema.
--- надополнето: Nov 21, 2011 12:40 PM ---
На Алонсо му се заканува суспензија доколку во наредните 2 утакмици добие жолт картон може да го пропушти дербито со Барса. Најверојатно ќе добие жолт против Патетико и ќе одмара против Спортинг. Сахин :vozbud:
На све мисли Мурињо не се секирај:D
--- надополнето: Nov 21, 2011 12:40 PM ---
http://sportdenes.com/fudbal/primera-divizia/item/1526-озил-мурињо-од-нас-направи-семејство.html?utm_medium=twitter&utm_source=Sport Denes
--- надополнето: Nov 21, 2011 12:45 PM ---

--- надополнето: Nov 21, 2011 12:54 PM ---
Ме интересира баш дали Мурињо сега повеќе минути ќе му дава на Сахин за со Барса да го игра во прво и дали има во план со него и Чаби да стартува...

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Јас им беше пратил мејл, да сменат минатото коло, изгледа го прочитале :P (со закаснување) :D

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Вамос:
Ме интересира баш дали Мурињо сега повеќе минути ќе му дава на Сахин за со Барса да го игра во прво и
дали има во план со него и Чаби да стартува...

Не заебавајте и тогаш кажав. Стварно очекувате Сахин да биде клучен играч за Класиково ? Максимум резерва. Незнам минатиот пат кој спомна дека очекувал клуч за ова Класико да е Сахин, ме мрзи да барам. Не се зафркавајте, не е можно дете што уште го нема ни почувствувано Класикото да биде предводник кон победа. Една од најбитните утакмици ке биде сезонава.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Вамос:
Ме интересира баш дали Мурињо сега повеќе минути ќе му дава на Сахин за со Барса да го игра во прво и
дали има во план со него и Чаби да стартува...

Не заебавајте и тогаш кажав. Стварно очекувате Сахин да биде клучен играч за Класиково ? Максимум резерва. Незнам минатиот пат кој спомна дека очекувал клуч за ова Класико да е Сахин, ме мрзи да барам. Не се зафркавајте, не е можно дете што уште го нема ни почувствувано Класикото да биде предводник кон победа. Една од најбитните утакмици ке биде сезонава.
Нормално дека Сахин нема да стартува со барселона,а прашање е дали ќе добие и некоја минута.​
Знае Мурињо како да пристапи на тој натпревар и да го направи да биде во наша полза. Верувам во него и во тимот бидејќи сезонава сме навистина страшни и тука ја гледам шансата да ја запреме тригодишната доминација на барселона.​
А иначе за составот,најверојатно ќе излезе со стандард формација:​

Касиљас​
Арбелоа-Пепе-Рамос-Марсело​
Чаби Алонсо-Кедира​
Ди Марија-Озил/Кака-Роналдо​
Бенз/Игуаин​

Меѓутоа да не мислиме на натпреварот со барселона,сеуште е рано и имаме пред Ел Класико уште два дуели кои треба да ги добиеме па потоа да се фокусриаме целосно на Ел Класико.​

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Нормално дека Сахин нема да стартува со барселона,а прашање е дали ќе добие и некоја минута.​
Знае Мурињо како да пристапи на тој натпревар и да го направи да биде во наша полза. Верувам во него и во тимот бидејќи сезонава сме навистина страшни и тука ја гледам шансата да ја запреме тригодишната доминација на барселона.​
А иначе за составот,најверојатно ќе излезе со стандард формација:​

Касиљас​
Арбелоа-Пепе-Рамос-Марсело​
Чаби Алонсо-Кедира​
Ди Марија-Озил/Кака-Роналдо​
Бенз/Игуаин​

Меѓутоа да не мислиме на натпреварот со барселона,сеуште е рано и имаме пред Ел Класико уште два дуели кои треба да ги добиеме па потоа да се фокусриаме целосно на Ел Класико.​
А у меџувремену :D http://on.net.mk/galerija/moskva-2-najt

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
"I can't confirm my lineup because my players still don't know about it either. It's a basic principle of mine to let them know first. Until now, the four players that have given Champions League press conferences have been starters, so logic dictates Nuri Sahin should also be one tomorrow. Lass can play in any position and does everything well. He has great character and is a starting player. He will play again tomorrow."
Мистерот изјавил дека Ласс ќе игра сигурно утре, најверојатно како десен бек, шо значи дека Рамос ќе остане у средина. И би требало Сахин од прва...

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Да не ви го спрема Мамиќ Ковачиќ,а?

Kajgana Shop

На врв Bottom